Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο φύλακας λιποθύμησε και οι κρατούμενοι αντί να αποδράσουν, έτρεξαν να τον σώσουν! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο φύλακας λιποθύμησε και οι κρατούμενοι αντί να αποδράσουν, έτρεξαν να τον σώσουν! (vid)

Κάτι απίστευτο και εντελώς ασυνήθιστο έκαναν έξι κρατούμενοι στο Polk County της Φλόριντα, την ώρα που έκαναν κοινωφελείς εργασίας σε ένα νεκροταφείο. Ξαφνικά, εξαιτίας του ανυπόφορου καύσωνα, ο φύλακας που τους επέβλεπε λιποθύμησε. Οι τρόφιμοι που είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν αφού κανείς δεν τους έβλεπε, του έκαναν μαλάξεις χωρίς να σκεφτούν να κουνηθούν. Κάλεσαν μάλιστα αμέσως ασθενοφόρο που […]

krat708_0

Κάτι απίστευτο και εντελώς ασυνήθιστο έκαναν έξι κρατούμενοι στο Polk County της Φλόριντα, την ώρα που έκαναν κοινωφελείς εργασίας σε ένα νεκροταφείο.

Ξαφνικά, εξαιτίας του ανυπόφορου καύσωνα, ο φύλακας που τους επέβλεπε λιποθύμησε.

Οι τρόφιμοι που είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν αφού κανείς δεν τους έβλεπε, του έκαναν μαλάξεις χωρίς να σκεφτούν να κουνηθούν. Κάλεσαν μάλιστα αμέσως ασθενοφόρο που έσπευσε και παρέλαβε τον φύλακα.

Ένας από αυτούς, ο Greg Williams, τόνισε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό πως ήξεραν ότι έπρατταν ορθά από την πρώτη στιγμή.

«Θα μπορούσαν να έχουν κλέψει το όπλο. Να πάρουν το βαν και να φύγουν. Αντιθέτως έμειναν εκεί και έσωσαν τον φρουρό τους», ανέφερε ο Σερίφης, Johnny Moats. «Ήταν εκεί έξω μόνοι, έξι άνδρες με έναν αστυνομικό και τριγύρω δεν υπήρχε κανείς».

Από την πλευρά της η οικογένεια του φύλακα, προσέφερε ένα πλούσιο γεύμα στους έξι κρατούμενους, ενώ το αστυνομικό τμήμα ανέβασε φωτογραφίες και video και τους ευχαρίστησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις