Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πείτε μας πότε γεννηθήκατε, να σας πούμε το λουλούδι σας και τι συμβολίζει!
PLUS

Πείτε μας πότε γεννηθήκατε, να σας πούμε το λουλούδι σας και τι συμβολίζει!

Ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε ανήκετε σε ένα λουλούδι που έχει συγκεκριμένο συμβολισμό και σας προσδίδει διάφορα χαρακτηριστικά. Αν γεννηθήκατε Ιανουάριο -Γαρύφαλλο Το γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά, τη γοητεία και τη διάκριση. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Γαρύφαλλο» πιστεύεται ότι είναι πολύ φιλόδοξοι και αφιερωμένοι στο να καταφέρουν μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή τους. […]

Beautiful-Violet-Flower

Ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε ανήκετε σε ένα λουλούδι που έχει συγκεκριμένο συμβολισμό και σας προσδίδει διάφορα χαρακτηριστικά.

Αν γεννηθήκατε Ιανουάριο -Γαρύφαλλο

carnation_294439598

Το γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη, την ομορφιά, τη γοητεία και τη διάκριση.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Γαρύφαλλο» πιστεύεται ότι είναι πολύ φιλόδοξοι και αφιερωμένοι στο να καταφέρουν μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή τους. Διακρίνονται από ευαισθησίες που προσπαθούν να κρύψουν.

Αν γεννηθήκατε Φεβρουάριο -Βιολέτα

Βιολέτα

Η Βιολέτα συμβολίζει τη σεμνότητα και την αγνότητα, την απόλυτη πίστη και το ρίσκο. Οι άνθρωποι που ανήκουν στη «Βιολέτα» πιστεύεται ότι έχουν ισχυρή θέληση. Δεν αντιγράφουν ποτέ τη μάζα και θεωρείται πως έχουν έντονη διαίσθηση.

Αν γεννηθήκατε Μάρτιο -Νούφαρο

31027775cf854e0db421a585eb624deb

Το νούφαρο θεωρείται σύμβολο για μια νέα αρχή, την ελπίδα και την αναγέννηση. Επίσης, θετική στάση, στοργή και συμπάθεια. Το νούφαρο δείχνει ανθρώπους ειλικρινείς που συνήθως είναι καλλιτέχνες. Είναι πολύ στοργικοί και ξέρουν να λύνουν τους καβγάδες.

Αν γεννηθήκατε Απρίλιο -Μαργαρίτα

Chrysanth_coronarium

Η Μαργαρίτα συμβολίζει την αθωότητα και την ευτυχία, όπως επίσης τη σεμνότητα, τη νεανική φύση και την πιστή αγάπη. Οι άνθρωποι που ανήκουν στη «Μαργαρίτα» είναι γενικά έξυπνοι, ευτυχισμένοι, τυχεροί και θέλουν να μεταδίδουν τη χαρά και το χαμόγελο σε όλους γύρω τους. Διακρίνονται για την ηγετική τους ικανότητα.

Αν γεννηθήκατε Μάιο -Κρινάκι

1200px-Lilium_candidum_1

Το Κρινάκι της κοιλάδας συμβολίζει την επιστροφή της ευτυχίας, τη σεμνότητα και την πίστη. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Κρινάκι» πιστεύεται ότι είναι όμορφοι και γοητευτικοί με πρακτικό πνεύμα, ανθεκτικότητα. Στη φιλία, τα πάνε καταπληκτικά.

Αν γεννηθήκατε Ιούνιο -Τριαντάφυλλο

triantafyllo_10431

Το Τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη, το ρομαντισμό, τον θαυμασμό και τη φιλία. Από κει και πέρα ανάλογα με το χρώμα του η ερμηνεία του αλλάζει όπως το κόκκινο που συμβολίζει τον έρωτα και το πάθος, το λευκό την αθωότητα και την αγνότητα, το ροζ τα φιλικά αισθήματα και την ευγνωμοσύνη ή τα κίτρινα που κατ’ άλλους σημαίνουν πλατωνική αγάπη και άλλους μίσος. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Τριαντάφυλλο» θεωρούνται ρομαντικοί και ευσυγκίνητοι.

Αν γεννηθήκατε Ιούλιο -Δελφίνιο

delfinio

Το Δελφίνιο συμβολίζει κυρίως την καλή τύχη αλλά και το γέλιο, τη χαρά και την ευτυχία. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Δελφίνιο» πιστεύεται ότι έχουν μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, όπως επίσης μια πολύ γοητευτική προσωπικότητα.

Αν γεννηθήκατε Αύγουστο -Γλαδιόλα

glad7-thumb-large-thumb-large

Η Γλαδιόλα συμβολίζει το ενδιαφέρον, τη μνήμη, την αφοσίωση και την προσήλωση στην οικογένεια. Κατά την βικτοριανή εποχή σήμαινε «έρωτα με την πρώτη ματιά». Οι άνθρωποι που ανήκουν στη «Γλαδιόλα» πιστεύεται ότι είναι γοητευτικοί και ενθουσιώδεις, ισχυρογνώμονες, με πυγμή και αγωνίζονται σκληρά για επιτυχία. Επίσης, επιθυμούν να ηγούνται σε οτιδήποτε κάνουν.

Αν γεννηθήκατε Σεπτέμβριο -Ζέρμπερα

gerbera-3-500x330

Η Ζέρμπερα συμβολίζει κυρίως την αγάπη και την ικανοποίηση. Οι άνθρωποι που ανήκουν στη «Ζέρμπερα» πιστεύεται ότι είναι εργατικοί, δραστήριοι κι επικεντρωμένοι σε ό,τι κάνουν. Ακολουθούν πάντα ένα συγκεκριμένο τρόπο και κυνηγούν την τελειότητα.

Αν γεννηθήκατε Οκτώβριο -Καλέντουλα ή Κατιφές

dd73a16839d99699e546cc23378aad9e

Η Καλέντουλα σημαίνει κυρίως καλή τύχη, μακροζωία, έντονο μαγνητισμό, γοητεία, άνεση. Οι άνθρωποι που ανήκουν στην «Καλέντουλα» πιστεύεται ότι είναι ρομαντικοί, χαριτωμένοι, όμως διαθέτουν άψογες διαπραγματευτικές ικανότητες κι επομένως είναι καλοί ηγέτες.

Αν γεννηθήκατε Νοέμβριο -Χρυσάνθεμο

dd9e126fb3cedf9356a5e1a571cb7ee8

Το Χρυσάνθεμo συμβολίζει κυρίως τη συμπόνια και την μυστική αγάπη. Σημαίνει επίσης τον πλούτο, την απόλαυση, τη χαρά και την αισιοδοξία. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο «Χρυσάνθεμο» είναι γενικά πολύ ευγενικοί με ισχυρή έκτη αίσθηση αλλά τείνουν να σκέπτονται με το μυαλό, παρά με την καρδιά τους.

Αν γεννηθήκατε Δεκέμβριο -Νάρκισσος

flower-694467_960_720

Ο Νάρκισσος συμβολίζει την επιτυχία, την αυτοπεποίθηση, τη διασκέδαση και τον πλούτο. Κατά την βικτοριανή εποχή, σήμαινε «πιστή αγάπη». Οι άνθρωποι που ανήκουν στον «Νάρκισσο» είναι δυνατοί παρότι δείχνουν ευάλωτοι και έχουν γοητευτική αύρα που μαγνητίζει. Είναι άνθρωποι της οικογένειας, συστηματικοί και μελετούν προσεκτικά την κάθε τους κίνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις