Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Την ψώνισε ο Χανταμπάκης: Άθλια συμπεριφορά σε δημοσιογράφο και κράξιμο από παντού! (video)
LIFESTYLE

Την ψώνισε ο Χανταμπάκης: Άθλια συμπεριφορά σε δημοσιογράφο και κράξιμο από παντού! (video)

Οι κάμερες συνάντησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη σε πάρτι περιοδικού, με την συμπεριφορά του να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Ο Στέλιος απάντησε με άνεση στις εύκολες ερωτήσεις, όπως για την εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι ελπίζουμε να προλάβουμε τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στηρίζεται πάνω σε εξωτερικά γυρίσματα, πρωτότυπες ιδέες… Δουλεύω […]

xantampakis2-682x384

Οι κάμερες συνάντησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη σε πάρτι περιοδικού, με την συμπεριφορά του να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Ο Στέλιος απάντησε με άνεση στις εύκολες ερωτήσεις, όπως για την εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι ελπίζουμε να προλάβουμε τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στηρίζεται πάνω σε εξωτερικά γυρίσματα, πρωτότυπες ιδέες… Δουλεύω πολύ, αγαπάω τη δουλειά μου, προσπαθώ και ελπίζω να αρέσει».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για το Survivor, το πρόσωπο του άλλαξε.

«Είμαστε σε ένα πάρτι και νομίζω πρέπει να ρωτήσεις εμένα κάτι αν θέλεις. Τι να απαντήσω για την Ειρήνη Παπαδοπούλου», είπε στη ρεπόρτερ του Epsilon και της γύρισε την πλάτη.

Το σχετικό βίντεο έπαιξε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Γύρισε την πλάτη στη ρεπόρτερ που την ξέρει, η οποία ξεροστάλιαζε εκεί μέχρι τις 3 η ώρα»;

Δείτε όλα τα αρνητικά σχόλια:

Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του video είπε: «Ήταν πολύ λάθος ο τρόπος που αντιμετώπισε και τη δημοσιογράφο. Όλα ξεκίνησαν από δική του δήλωση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Σε πιο έντονο ύφος, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Παιδιά, λίγο να ξεκαβαλήσουμε. Δεν ανακάλυψε κανείς κανένα φάρμακο για τον καρκίνο. Σε ένα ριάλιτι πήγαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις