Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κρέμασε το παιδί από το παράθυρο και ζήτησε likes για να μην το αφήσει! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κρέμασε το παιδί από το παράθυρο και ζήτησε likes για να μην το αφήσει! (vid)

Τρομάζει για τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο των likes στα social media, η φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook άντρας στην Αλγερία. Ο άντρας, «κρέμασε» ένα μικρό παιδί έξω από το παράθυρο πολυώροφου κτιρίου με σκοπό να μαζέψει «likes», γράφοντας στη λεζάντα «1.000 likes ή θα το αφήσω». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Arabiya, το περιστατικό συνέβη […]

_96559691_baby_composite

Τρομάζει για τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο των likes στα social media, η φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook άντρας στην Αλγερία.

Ο άντρας, «κρέμασε» ένα μικρό παιδί έξω από το παράθυρο πολυώροφου κτιρίου με σκοπό να μαζέψει «likes», γράφοντας στη λεζάντα «1.000 likes ή θα το αφήσω».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Arabiya, το περιστατικό συνέβη στο Αλγέρι, πρωτεύουσα της χώρας, σε διαμέρισμα του 15ου ορόφου.

Εξοργισμένοι χρήστες ζήτησαν τη σύλληψη του, με τις Αρχές να προβαίνουν άμεσα στη σύλληψη του ενώ ακολούθησε δίκη, με την ποινή να είναι διετής φυλάκιση.

Κατά την διάρκεια εντωμεταξύ της δίκης, ο πατέρας ζήτησε να μην καταδικαστεί ο άντρας, που ήταν συγγενής, υποστηρίζοντας πως ήταν απλά ένα παιχνίδι.

Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος είπε πως η φωτογραφία είχε αλλοιωθεί από χρήστες των μέσων ενημέρωσης, ενώ δεν έβαλε την ζωή του παιδιού σε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις