Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στυγερό έγκλημα στη Φθιώτιδα: Έφαγαν μαζί, τον έσφαξε και τον πάτησε!
ΕΛΛΑΔΑ

Στυγερό έγκλημα στη Φθιώτιδα: Έφαγαν μαζί, τον έσφαξε και τον πάτησε!

Ξετυλίγεται το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στη Φθιώτιδα, με θύμα έναν 57χρονο από τη Γλυφάδα. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο και όπως όλα δείχνουν δράστης είναι 70χρονος φίλος του που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Οι δύο άντρες έφαγαν μαζί πριν τον φόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο […]

ghkjghkjgh

Ξετυλίγεται το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στη Φθιώτιδα, με θύμα έναν 57χρονο από τη Γλυφάδα.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο και όπως όλα δείχνουν δράστης είναι 70χρονος φίλος του που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Οι δύο άντρες έφαγαν μαζί πριν τον φόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο και ο 57χρονος συμφώνησε με τον 7οχρονο να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, από τη Χαλκίδα όπου διέμενε, στη βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500 ευρώ.

Το θύμα λοιπόν πέρασε από την Χαλκίδα να «παραλάβει» τον φίλο του και ξεκίνησαν το ταξίδι. Στον Άγιο Κωνσταντίνο έκαναν στάση για φαγητό και όταν συνέχισαν το θύμα του ζήτησε να δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, αλλιώς δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

dfkjgfkghk

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος ο δράστης το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση.

Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από το αυτοκίνητο και κυριολεκτικά τον έσφαξε. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πήρε το αυτοκίνητο και φεύγοντας πέρασε από πάνω του χωρίς να το θέλει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του 70χρονου και το απόγευμα της Τρίτης τον συνέλαβαν στη βόρεια Ελλάδα και τον μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Αν και αρνιόταν οποιαδήποτε σχέση με το θύμα, ο 70χρονος έσπασε και ομολόγησε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις