Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σπαράζει καρδιές η μητέρα του Μάνου που δολοφονήθηκε μετά το σεξουαλικό όργιο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαράζει καρδιές η μητέρα του Μάνου που δολοφονήθηκε μετά το σεξουαλικό όργιο (pics)

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του Μάνου Οικονομίδη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, μετά από σεξουαλικό όργιο με έναν νεαρό και μια κοπέλα στο Μπρούκλιν. Όταν ένας από τους δύο άρχισε να βιντεοσκοπεί την συνεύρεση, η κοπέλα αντέδρασε και έγινε επιθετική. Ο άλλος νεαρός, ο 21χρονος που διέμενε στο διαμέρισμα, πήγε […]

ellinas-neayorki-pente

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του Μάνου Οικονομίδη, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, μετά από σεξουαλικό όργιο με έναν νεαρό και μια κοπέλα στο Μπρούκλιν.

Όταν ένας από τους δύο άρχισε να βιντεοσκοπεί την συνεύρεση, η κοπέλα αντέδρασε και έγινε επιθετική.

Ο άλλος νεαρός, ο 21χρονος που διέμενε στο διαμέρισμα, πήγε σπίτι της την κοπέλα, η οποία τηλεφώνησε στον σύντροφο της και είπε πως δυο άντρες επιχείρησαν να τη βιάσουν. Όταν επέστρεψε, ο Οικονομίδης αποφάσισε να φύγει.

Σε εκείνο το σημείο, ενώ ο Μάνος βρίσκεται στον διάδρομο, οι κάμερες παρακολούθησης καταγράφουν δύο λευκούς και έναν Αφροαμερικανό να τον κυνηγούν και να τον χτυπούν με ρόπαλο και να τον μαχαιρώνουν στο στήθος και στην κοιλιά. Αιμόφυρτος χτύπησε την πόρτα ενός κοντινού διαμερίσματος λέγοντας ότι τον χτύπησαν.

19399771_10211758134702028_4287714668741812886_n

“Προσπάθησε να σηκωθεί” ανέφερε στην Αστυνομία έντρομη η γυναίκα. “Κατέρρευσε στο πάτωμα. Όλο του το σώμα άρχισε να τρέμει και όταν το ασθενοφόρο είχε φθάσει μετά βίας είχε σφυγμό”.

Ο Οικονομίδης ξεψύχησε στο νοσοκομείο Methodist του Μπρούκλιν στις 4:33 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

“Εχασα το αγόρι μου”, είπε η μητέρα του στον Εθνικό Κήρυκα. “Σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί Θεέ μου τόσος πόνος, γιατί;”, έλεγε η χαροκαμένη μάνα, κρατώντας ένα πουκάμισο του γιου της το οποίο χάιδευε και φιλούσε.

“Μόνο τα ρούχα του μου έμειναν πια για να τον αγγίζω”.

“Τον μεγάλωσα μόνη μου με πολλές θυσίες. Χωρίσαμε με τον πατέρα του Νίκο, όταν ο Μάνος ήταν 5 χρόνων. Ήμουν μόνη σε μία ξένη χώρα και έκανα δύο δουλειές για να τον μεγαλώσω. Και τώρα μου τον σκότωσαν. Πώς θα αντέξω να ζήσω, πώς να βρω κουράγιο και δύναμη να μεγαλώσω το άλλο μου παιδί την 5χρονη μου Στέλλα. Παρακαλώ πολύ τον “Εθνικό Κήρυκα”, την μοναδική εφημερίδα που δέχθηκα να μιλήσω, να γράψετε καλά λόγια για τον Μάνο μου.

Ήταν ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, που βοηθούσε όλο τον κόσμο. Ακόμη και όταν ήταν αιμόφυρτος ζήτησε βοήθεια στο διπλανό διαμέρισμα ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση. Αυτός ήταν ο Μάνος μου. Λάτρευε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε διακοπές να βρει τους αγαπημένους του παππούδες και γιαγιάδες και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο να κάνω την αναγνώριση του πτώματός του. Εκεί είναι τώρα το αγγελούδι μου”.

ellinas-neayorki-tessera

Η Μαρία Μυτιληνιού κατάγεται από την Ικαρία και ο πατέρας του Μάριου, Νίκος Οικονομίδης, από την Κάρπαθο. Η Μαρία μετά τον χωρισμό τους ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε ένα 5χρονο κοριτσάκι την Στέλλα.

ellinas-neayorki-tria
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις