Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το National Geographic αποθεώνει τέσσερα νησιά της Ελλάδας!
PLUS

Το National Geographic αποθεώνει τέσσερα νησιά της Ελλάδας!

Τέσσερα ελληνικά νησιά προτείνει για το καλοκαίρι η θερινή ρωσική έκδοση του περιοδικού «National Geographic Traveler» που κυκλοφόρησε σήμερα Τρίτη, όπως αναφέρει η πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα. Η Κως, η Κάλυμνος, η Νίσυρος και η Πάτμος ξεχωρίζουν για το γνωστό περιοδικό, που κάνει ειδική αναφορά στο εξώφυλλό με τετρασέλιδο αφιέρωμα. «Για τον αναγνώστη που έχει […]

greece-1497968411

Τέσσερα ελληνικά νησιά προτείνει για το καλοκαίρι η θερινή ρωσική έκδοση του περιοδικού «National Geographic Traveler» που κυκλοφόρησε σήμερα Τρίτη, όπως αναφέρει η πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Κως, η Κάλυμνος, η Νίσυρος και η Πάτμος ξεχωρίζουν για το γνωστό περιοδικό, που κάνει ειδική αναφορά στο εξώφυλλό με τετρασέλιδο αφιέρωμα.

kws2

«Για τον αναγνώστη που έχει βαρεθεί το ρωσικό κλίμα, είναι αρκετό να γνωρίζει μόνο ένα πράγμα για τα ελληνικά Δωδεκάνησα. Εδώ οι ημέρες με ηλιοφάνεια φθάνουν τις 350 ανά έτος», αναφέρει το αφιέρωμα του «National Geographic Traveler».

_DSC9558FA (Large)

Στο κείμενο αναφέρεται πως η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους S7 ξεκίνησε πρόσφατα πτήσεις στην Κω, διευκολύνοντας την πρόσβαση των Ρώσων τουριστών στα ελληνικά νησιά.

KALYMNOS CLIMBING2_smailos

«Απομένει μόνο να επιλέξετε ποιο νησί είναι το δικό σας», αποθεώνοντας το κάθε νησί ξεχωριστά και γράφοντας στοιχεία για την ιστορία τους και τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κάποιος.

main

Το συνεργείο του ρωσικού National Geographic Traveler συμμετείχε σε δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον δήμο και την Ένωση Ξενοδόχων Κω, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 στην Κω από 29 Απριλίου.

h-2-stjohn

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις