Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Το κόλπο για παγωμένη μπύρα στο πι και φι! (video)
PLUS

Το κόλπο για παγωμένη μπύρα στο πι και φι! (video)

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό το καλοκαίρι, είναι πέρα από την παραλία, απογεύματα στο μπαλκόνι με φίλους και παγωμένες μπύρες… Πολλές φορές όμως η ζέστη χαλά τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η μπύρα να είναι «εφιάλτης». Βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει τον τρόπο να «κρυώσει» η μπύρα γρήγορα, για να την χαρείτε όπως σας […]

Toast

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό το καλοκαίρι, είναι πέρα από την παραλία, απογεύματα στο μπαλκόνι με φίλους και παγωμένες μπύρες…

Πολλές φορές όμως η ζέστη χαλά τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η μπύρα να είναι «εφιάλτης».

Βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει τον τρόπο να «κρυώσει» η μπύρα γρήγορα, για να την χαρείτε όπως σας αξίζει. Εκτός από τα κουτάκια μπύρας, θα χρειαστείτε μία μεταλλική σαμπανιέρα, πάγο, ένα φλιτζάνι αλάτι και χαρτί κουζίνας.

Οι παρουσιαστές στο Lifehacker Youtube εξέτασαν δύο μεθόδους για να βρουν την καλύτερη. Κατά την πρώτη μέθοδο, τύλιξαν το κουτάκι με μία υγρή χαρτοπετσέτα και το έβαλαν στην κατάψυξη, ενώ στην άλλη μέθοδο οι μπύρες τοποθετήθηκαν σε μεταλλική σαμπανιέρα ή κουβά, με πάγο και στην κορυφή τοποθετήθηκε το αλάτι.

Το κόλπο με την χαρτοπετσέτα δεν είχε αποτέλεσμα, όμως η δεύτερη μέθοδος έπιασε, με την μπύρα να έχει θερμοκρασία κάτι παραπάνω από 1 βαθμό Κελσίου.

Όλο το θέμα, κρύβεται στο αλάτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις