Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / H Adele προσέφερε τσάι και αγκαλιά στους πυροσβέστες που παλεύουν ακόμα στον “Πύργο της Κόλασης” (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

H Adele προσέφερε τσάι και αγκαλιά στους πυροσβέστες που παλεύουν ακόμα στον “Πύργο της Κόλασης” (pics)

Η Adele πήγε για δεύτερη φορά στον «Πύργο της Κολάσεως», να συμπαρασταθεί στους πυροσβέστες που εδώ και μέρες δίνουν σκληρή μάχη στα αποκαΐδια. Μια μέρα πριν είχε βρεθεί στο σημείο της τραγωδίας, να συλλυπηθεί όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, στην τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 79 ανθρώπους. συνεχίζει να υποστηρίζει τους ήρωες και τα θύματα […]

ADELE_631_355

Η Adele πήγε για δεύτερη φορά στον «Πύργο της Κολάσεως», να συμπαρασταθεί στους πυροσβέστες που εδώ και μέρες δίνουν σκληρή μάχη στα αποκαΐδια.

Μια μέρα πριν είχε βρεθεί στο σημείο της τραγωδίας, να συλλυπηθεί όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, στην τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 79 ανθρώπους.

συνεχίζει να υποστηρίζει τους ήρωες και τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς στον πύργο Grenfell που στοίχισε τη ζωή σε 79 ανθρώπους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για τον ηρωισμό τους, προσφέροντας τους ένα φλιτζάνι τσάι και μια αγκαλιά.

ADELE2

Ο Rob Petty ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο facebook, σημειώνοντας πως η προσγειωμένη Adele πήγε στον πυροσβεστικό τους σταθμό για ένα φλιτζάνι τσάι και μια αγκαλιά.

ADELE3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις