Τραγωδία στη Λάρισα: Τι προκάλεσε τη φωτιά που οδήγησε στον θάνατο της 24χρονης (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στη Λάρισα: Τι προκάλεσε τη φωτιά που οδήγησε στον θάνατο της 24χρονης (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μουδιασμένη είναι η γειτονιά της άτυχης κοπέλας που έχασε τη ζωή της χθες στη Λάρισα, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της, επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι. Οι άντρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως στο σημείο και βρήκαν την κοπέλα αναίσθητη στο πάτωμα. Παρά τις προσπάθειες τους να την επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν. Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο […]

20.06.2017 | 08:29

Μουδιασμένη είναι η γειτονιά της άτυχης κοπέλας που έχασε τη ζωή της χθες στη Λάρισα, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα της, επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως στο σημείο και βρήκαν την κοπέλα αναίσθητη στο πάτωμα. Παρά τις προσπάθειες τους να την επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Γειτόνισσα της κοπέλας που μίλησε στο onlarissa είπε ότι μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και την άκουσε, όμως δεν μπορούσε να μπει γιατί όλα ήταν κλειδωμένα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν η άτυχη Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου πέθανε από εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα ή από κάτι άλλο.

Αυτό που έδειξε πάντως η νεκροψία που προηγήθηκε είναι ότι η Χριστίνα είχε τις αισθήσεις της όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Από την προανάκριση που διενεργούν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, διαπιστώθηκε πως η 24χρονη  κάτι ξέχασε αναμμένο στο μάτι της κουζίνας. Η μόλις 25 τετραγωνικών γκαρσονιέρα που έμενε, προκάλεσε αμέσως πυκνούς καπνούς που της αφαίρεσαν τη ζωή.

 

Exit mobile version