Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τον κάρφωσε με το κατσαβίδι, για μια θέση πάρκινγκ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον κάρφωσε με το κατσαβίδι, για μια θέση πάρκινγκ!

Του Πέτρου Καρσιώτη Τράβηξε… κατσαβίδι και χτύπησε στέλνοντας στο νοσοκομείο άλλον οδηγό για μια θέση πάρκινγκ! Συνέβη στα Ιωάννινα όταν δύο κάτοικοι, ηλικίας 60 και 66 χρόνων, καυγάδισαν για μια ελεύθερη θέση πάρκινγκ, αλλά ο καυγάς λίγο έλειψε να έχει δραματική κατάληξη για τον έναν από τους δύο. Ο 66χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 60χρονο […]

2224847

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τράβηξε… κατσαβίδι και χτύπησε στέλνοντας στο νοσοκομείο άλλον οδηγό για μια θέση πάρκινγκ!

Συνέβη στα Ιωάννινα όταν δύο κάτοικοι, ηλικίας 60 και 66 χρόνων, καυγάδισαν για μια ελεύθερη θέση πάρκινγκ, αλλά ο καυγάς λίγο έλειψε να έχει δραματική κατάληξη για τον έναν από τους δύο.

Ο 66χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 60χρονο οδηγό με κατσαβίδι, που άρπαξε από το αυτοκίνητο.

Ο ένας στο νοσοκομείο, ο άλλος στον εισαγγελέα

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ενώ ο τραυματίας μεταφερόταν στο νοσοκομείο, ο υπαίτιος του τραυματισμού,  ακινητοποιήθηκε λίγο πιο μακριά από το σημείο της συμπλοκής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ιωαννίνων, οι οποίοι τον παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Ασφάλειας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Οδηγός στην Πάτρα είχε τραβήξει… τρυπάνι! 

Σε μια άλλη… διαμάχη μεταξύ οδηγών, στην Πάτρα και εξ αιτίας μια σύγκρουσης με υλικές ζημιές, ο ένας από τους οδηγούς είχε τραβήξει… τρυπάνι!

Με αυτό το εργαλείο κατηγορείται ότι επετέθη ένας 33 χρόνος οδηγός στον… αντίπαλο οδηγό μετά το τρακάρισμα των αυτοκινήτων τους και του προξένησε τραύματα!

Η τότε καταγραφή του συμβάντος

Η Alphafreepress, είχε παραθέσει και τη σχετική εγγραφή από το δελτίο συμβάντων.

«Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος στην Πάτρα διαπληκτίστηκε με 38χρονο ημεδαπό, μετά από εμπλοκή τους σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και του προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα άκρα του και ένα τρυπάνι, ενώ τον απείλησε και τον εξύβρισε. Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις