Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνέλαβαν τους δράστες αιματηρής ληστείας, έναν χρόνο μετά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέλαβαν τους δράστες αιματηρής ληστείας, έναν χρόνο μετά

Του Πέτρου Καρσιώτη Ακριβώς πριν από έναν χρόνο (22 Ιουνίου 2016)  συμμορία από τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας, εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων στο Ανήλιο Ζαχάρως όπου αφού τους χτύπησαν άρπαξαν το ποσό των μόλις 205 ευρώ που είχαν τα θύματα και διέφυγαν. Ενώ οι δράστες διέφυγαν τότε προς άγνωστη κατεύθυνση, οι ηλικιωμένοι, που βρέθηκαν με χαμένες τις […]

1429608406340558587 (1)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο (22 Ιουνίου 2016)  συμμορία από τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας, εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων στο Ανήλιο Ζαχάρως όπου αφού τους χτύπησαν άρπαξαν το ποσό των μόλις 205 ευρώ που είχαν τα θύματα και διέφυγαν.

Ενώ οι δράστες διέφυγαν τότε προς άγνωστη κατεύθυνση, οι ηλικιωμένοι, που βρέθηκαν με χαμένες τις αισθήσεις τους, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παρέμειναν αρκετό καιρό για νοσηλεία.

Εντόπισαν τους δύο δράστες στους Γαργαλιάνους

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν και συνέλαβαν στους Γαργαλιάνους δύο από τους δράστες της αιματηρής ληστείας, ηλικίας 28 και 32 χρόνων, ενώ ταυτοποίησαν και τα στοιχεία του τρίτου συνεργού τους, ηλικίας 27 χρόνων, ο οποίος αναζητείται μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό.

Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες- Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και τους άλλους δύο Βούλγαρους της συμμορίας, που διαφεύγουν αλλά και να εξακριβώσει μέσω στοιχείων αν και σε ποιες άλλες ληστρικές επιδρομές εμπλέκονται τόσο οι συλληφθέντες όσο και οι καταζητούμενοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις