Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Παρέα εφήβων εντόπισε τον θαμμένο ανθρώπινο σκελετό στο νησάκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέα εφήβων εντόπισε τον θαμμένο ανθρώπινο σκελετό στο νησάκι

Του Πέτρου Καρσιώτη Τέσσερις έφηβοι, στη διάρκεια εκδρομής τους σε νησάκι με φουσκωτό, έφεραν στο φως θαμμένο ανθρώπινο σκελετό, αγνώστου ταυτότητας, ηλικίας, φύλου και εθνικότητας! Μετά από κινητοποίηση του Λιμενικού και της αστυνομίας, στο νησάκι του Αγίου Αθανασίου, απέναντι από την Ιτέα, παρελήφθησαν το κρανίο και οστά του σκελετού στην προσπάθεια των αρχών να απαντήσουν  […]

kart_473_355

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τέσσερις έφηβοι, στη διάρκεια εκδρομής τους σε νησάκι με φουσκωτό, έφεραν στο φως θαμμένο ανθρώπινο σκελετό, αγνώστου ταυτότητας, ηλικίας, φύλου και εθνικότητας!

Μετά από κινητοποίηση του Λιμενικού και της αστυνομίας, στο νησάκι του Αγίου Αθανασίου, απέναντι από την Ιτέα, παρελήφθησαν το κρανίο και οστά του σκελετού στην προσπάθεια των αρχών να απαντήσουν  στα αιωρούμενα ερωτήματα και πάνω απ’ όλα για το πώς προήλθε ο θάνατος του αγνώστου.

Το θρίλερ άρχισε να εξελίσσεται όταν μια παρέα τεσσάρων 16χρονων, αποφάσισε με φουσκωτό να περάσει στο ιδιωτικό νησάκι του Αγίου Αθανασίου.

Προχωρούσαν για εξερεύνηση και ξαφνικά πάγωσαν

Αποβιβάστηκαν στην ακτή και ενώ προχωρούσαν για εξερεύνηση ξαφνικά πάγωσαν.

Είδαν έναν λάκκο στα έξι μέτρα από την ακρογιαλιά απ’  όπου εξείχε ένα ανθρώπινο κρανίο.

Βεβαίως τρόμαξαν και επέστρεψαν πίσω, ενώ λίγο αργότερα κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Αστυνομικοί πέρασαν απέναντι με σκάφος του Λιμενικού

Αστυνομικοί με σκάφος του Λιμενικού πέρασαν απέναντι και ανακάλυψαν όντως το μακάβριο εύρημα για το οποίο τους μίλησαν οι έντρομοι έφηβοι.

Λίγο πριν νυχτώσει οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεθάψουν και να συλλέξουν ένα ανθρώπινο κρανίο και 7 σπονδύλους, ενώ σήμερα το πρωί με το πρώτο φως πέρασαν ξανά απέναντι και βρήκαν και τα υπόλοιπα οστά του αγνώστου.

Στο σημείο δεν βρέθηκαν  ενδύματα ή προσωπικά αντικείμενα και λόγω του ότι είναι εντελώς γυμνά οστά εικάζεται ότι ήταν θαμμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενώ τουλάχιστον στο κρανίο και στα λιγοστά οστά που βρήκαν οι αστυνομικοί δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια, ενώ ούτε στο χώμα γύρω του βρέθηκε κάποια βολίδα ή κάτι παρόμοιο.

Πιθανότατα το πτώμα μεταφέρθηκε στο νησάκι με βάρκα

Έτσι υποψιάζονται οι αστυνομικοί ότι πιθανόν  μεταφέρθηκε εκεί ήδη νεκρό το άτομο με βάρκα επίσης και οι άγνωστοι το έθαψαν εκεί.

Οι σπόνδυλοι και το κρανίο θα μεταφερθούν στην Αθήνα για να εξεταστούν από ανθρωπολόγο, ο οποίος θα προσπαθήσει  να καταλήξει σε φύλο και ηλικία και να απαντήσει για το χρόνο που ήταν θαμμένο το πτώμα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις