Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χαροπαλεύει 24χρονος- Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του στο κυνήγι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαροπαλεύει 24χρονος- Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του στο κυνήγι

Χαροπαλεύει ένας νεαρός άντρας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από φίλο την ώρα που κυνηγούσαν αγριογούρουνα στην τοπική κοινότητα Λογγάστρα κοντά στη Σπάρτη. Ο άτυχος 24χρονος δέχθηκε βολή από μονόβολο σκάγι αριστερά στη θωρακική χώρα και το βλήμα τον χτύπησε πολύ κοντά στον πνεύμονα και την καρδιά και σφηνώθηκε σε απόσταση μόλις δυο χιλιοστών από τη […]

205597-169676-asthenoforo

Χαροπαλεύει ένας νεαρός άντρας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από φίλο την ώρα που κυνηγούσαν αγριογούρουνα στην τοπική κοινότητα Λογγάστρα κοντά στη Σπάρτη.

Ο άτυχος 24χρονος δέχθηκε βολή από μονόβολο σκάγι αριστερά στη θωρακική χώρα και το βλήμα τον χτύπησε πολύ κοντά στον πνεύμονα και την καρδιά και σφηνώθηκε σε απόσταση μόλις δυο χιλιοστών από τη σπονδυλική του στήλη του.

Το εξοργιστικό είναι πως ο 52χρονος που τον πυροβόλησε έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ το κυνήγι γινόταν παράνομα.

Δίπλα στον τραυματισμένο 24χρονο βρέθηκε νεκρό ένα αγριογούρουνο βάρους περίπου 30 κιλών το οποίο είχε σκοτώσει λίγο νωρίτερα ο δράστης.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, αλλά η κατάσταση του επέβαλε την διακομιδή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας και την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις