Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έπος οι γκριμάτσες των Μαχητών, όταν η Βαλαβάνη έσταζε “σιρόπι” για τον Ντάνο (vid)
LIFESTYLE

Έπος οι γκριμάτσες των Μαχητών, όταν η Βαλαβάνη έσταζε “σιρόπι” για τον Ντάνο (vid)

Πήραν φωτιά τα social media για την εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor στο χθεσινό επεισόδιο. Αυτό όμως που κατάφερε στο τελευταίο΄αγώνισμα ο Ντάνος δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τη συμπαίκτριά του και τους αντιπάλους του μετά το τέλος του αγωνίσματος. “Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα “είπε” όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω […]

ΓΚΡ

Πήραν φωτιά τα social media για την εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor στο χθεσινό επεισόδιο.

Αυτό όμως που κατάφερε στο τελευταίο΄αγώνισμα ο Ντάνος δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τη συμπαίκτριά του και τους αντιπάλους του μετά το τέλος του αγωνίσματος.

“Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα “είπε” όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Πραγματικά. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης. Χρειάστηκε να παίξει αρκετές φορές, δεν δίστασε να αντιμετωπίσει 4 παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Εγώ έχω να του δώσω μόνο συγχαρητήρια”, είπε η Ευρυδίκη.

“Ήξερα από τη στιγμή που μείναμε οι δυο μας πως θα είναι κάθε μέρα πιο δύσκολη. Δεν φανταζόμουν βέβαια ότι θα μπω κατευθείαν σε τόσο δύσκολα πράγματα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν μόνος μου. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των ματς, αλλά και ο Μάριος και ο Κωνσταντίνος και ο Κώστας, λιγότερο ο Σπαλιάρας σήμερα, ήταν πολύ καλοί”, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ωστόσο, τα βλέμματα των υπολοίπων όσο η αθλητικογράφος έπλεκε το εγκώμιο του Σκιαθίτη…

https://twitter.com/unicorn_789/status/876552137706176520

https://twitter.com/DemetrKats/status/876746523840851969

https://twitter.com/Christina00181/status/876713105849548800

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις