Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Τι έδειξε η νεκροτομή- Πολλά τα ερωτηματικά των Αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Τι έδειξε η νεκροτομή- Πολλά τα ερωτηματικά των Αρχών

Φως στο έγκλημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στον  Νέο Κόσμο, έριξαν οι Αρχές. Περαστικοί είχαν βρει αργά το απόγευμα το πτώμα σε παρκάκι στην οδό Φανοσθένους 14, στις εργατικές κατοικίες του Νέου Κόσμου και θύμα ήταν ένας 54χρονος άνδρας από το Βέλγιο. Όπως αποκαλύφθηκε από τη νεκροτομή που έγινε σήμερα, ο 54χρονος έφερε τραύμα […]

embolise-peripoliko-fwnazontas-allaxou-akmpar.w_l

Φως στο έγκλημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στον  Νέο Κόσμο, έριξαν οι Αρχές.

Περαστικοί είχαν βρει αργά το απόγευμα το πτώμα σε παρκάκι στην οδό Φανοσθένους 14, στις εργατικές κατοικίες του Νέου Κόσμου και θύμα ήταν ένας 54χρονος άνδρας από το Βέλγιο.

Όπως αποκαλύφθηκε από τη νεκροτομή που έγινε σήμερα, ο 54χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα πίσω από το αυτί, ενώ το ενδεχόμενο ληστείας έχει αποκλειστεί, καθώς βρέθηκαν πάνω του έγγραφα αλλά και το πορτοφόλι του.

Ο άνδρας που διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής Συντάγματος, βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής στον Νέο Κόσμο, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές, ενώ έχει διαβιβαστεί αίτημα προς την Ιντερπόλ και τις βελγικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνωστός σε άλλα μέρη.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία στην αστυνομία είναι πως στην περιοχή όπου κινείτο εκείνες τις ώρες ο 54χρονος, υπάρχουν υποψίες για κινήσεις ατόμων που έχουν σχέσεις με ακραία ισλαμικά στοιχεία ανά την Ευρώπη.

Το άλλο παράξενο, είναι πως δεν έχουν λάβει απάντηση από τις ξένες Αρχές, ενώ κανένας δεν έχει αναζητήσει από τότε το θύμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις