Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Του κόπηκε η λαλιά του Παπαδόπουλου: Δεν ξεκόλλαγε από την σέξι Ειρήνη Κολιδά! (video)
LIFESTYLE

Του κόπηκε η λαλιά του Παπαδόπουλου: Δεν ξεκόλλαγε από την σέξι Ειρήνη Κολιδά! (video)

Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ελένη Κολιδά βρέθηκαν από το Survivor στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και άναψαν φωτιές! «Το τελευταίο διάστημα, εμείς τα παιδιά του Survivor, ζούμε ένα όνειρο που εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει να το διαχειριστούμε καλά. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι εφήμερο. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι […]

koli1

Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ελένη Κολιδά βρέθηκαν από το Survivor στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και άναψαν φωτιές!

«Το τελευταίο διάστημα, εμείς τα παιδιά του Survivor, ζούμε ένα όνειρο που εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει να το διαχειριστούμε καλά. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι εφήμερο. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι γιατί περάσαμε δύσκολες καταστάσεις», είπε ο Πάνος Αργιανίδης.

«Είμαι το ίδιο αγχωμένη με τον Πάνο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα. Αυτό που ζούμε εδώ είναι αυτό που έβλεπα πάντα στην τηλεόραση κι έλεγα «Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ σε μια γωνίτσα εκεί». Είναι τεράστια τιμή που με κάλεσες. Περνάω τέλεια, όπως ακριβώς το περίμενα», πρόσθεσε η Ειρήνη Κολιδά.

Ο Πάνος Αργιανίδης σηκώθηκε να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο…!

Εκεί όμως που πήρε φωτιά το στούντιο, ήταν όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος σήκωσε την Ειρήνη Κολιδά για να χορέψουν τους Ψίθυρους Καρδιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις