Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τους ανάγκαζε να του επιστρέφουν το δώρο, αλλιώς θα ερχόταν… απόλυση!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους ανάγκαζε να του επιστρέφουν το δώρο, αλλιώς θα ερχόταν… απόλυση!

Εν μέσω κρίσης, ένας διαχειριστής μεγάλης επιχείρησης πετρελαιοειδών με καταστήματα μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, βρήκε έναν τραγικό τρόπο να αυξήσει τα κέρδη του. Με έμμεσο τρόπο, απειλούσε τους εργαζόμενους με απόλυση και τους ανάγκαζε μόλις η εταιρεία τους κατέβαλε το δώρο στην τράπεζα, να του το επιστρέφουν! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ο εν λόγω […]

dwro-pasxa

Εν μέσω κρίσης, ένας διαχειριστής μεγάλης επιχείρησης πετρελαιοειδών με καταστήματα μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, βρήκε έναν τραγικό τρόπο να αυξήσει τα κέρδη του.

Με έμμεσο τρόπο, απειλούσε τους εργαζόμενους με απόλυση και τους ανάγκαζε μόλις η εταιρεία τους κατέβαλε το δώρο στην τράπεζα, να του το επιστρέφουν!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ο εν λόγω διαχειριστής είχε τη δυνατότητα να ελέγχει τρία μαγαζιά στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας εκ των υπαλλήλων κατήγγειλε την τακτική της αρπαγής του δώρου στην επιθεώρηση εργασίας.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βρήκαν και οι υπόλοιποι το θάρρος να μιλήσουν.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, η εταιρεία ξέκοψε κάθε σχέση με του και μάλιστα του επέστρεψε το μεγάλο ποσό που είχε καταβάλει ως εγγύηση για να αναλάβει την διαχείριση των «καταστημάτων» της στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις