Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο “τρελός” Μάικλ Φελπς είπε το “ναι” σε αγώνα με καρχαρία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο “τρελός” Μάικλ Φελπς είπε το “ναι” σε αγώνα με καρχαρία

Στην «κούρσα του αιώνα», όπως την αποκαλούν ήδη, θα συμμετέχει ο Μάικλ Φελπς που θα αποφάσισε να συναγωνιστεί στην κολύμβηση έναν καρχαρία. Σύμφωνα με το Discovery Channel, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της «Shark Week» στις 23 Ιουλίου. «Ένας από τους πιο γρήγορους και ικανότερους θηρευτές στον πλανήτη: Καρχαρίας. Ο σπουδαιότερος πρωταθλητής που έχει […]

1205419_16956023

Στην «κούρσα του αιώνα», όπως την αποκαλούν ήδη, θα συμμετέχει ο Μάικλ Φελπς που θα αποφάσισε να συναγωνιστεί στην κολύμβηση έναν καρχαρία.

Σύμφωνα με το Discovery Channel, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της «Shark Week» στις 23 Ιουλίου. «Ένας από τους πιο γρήγορους και ικανότερους θηρευτές στον πλανήτη: Καρχαρίας. Ο σπουδαιότερος πρωταθλητής που έχει μπει ποτέ στο νερό: Μάικλ Φελπς. 39 παγκόσμια ρεκόρ. 23 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κι όμως υπάρχει μια μάχη που δεν έχει κερδίσει ακόμη. Κάτι τόσο μεγαλειώδες που ποτέ κανείς δεν έχει αποπειραθεί ξανά. Ο διασημότερος αθλητής του κόσμου θα τα βάλει με τον πιο ικανό θηρευτή: Φελπς εναντίον Καρχαρία- κι ο αγώνας ξεκινά!», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα προστατεύεται ο αθλητής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις