Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μας δουλεύει κανονικά η Bild: “Ίσως η γραβάτα Καμμένου ήταν πρόταση για τον Τσίπρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας δουλεύει κανονικά η Bild: “Ίσως η γραβάτα Καμμένου ήταν πρόταση για τον Τσίπρα”

Ρεζίλι διεθνώς έγινε πάλι η Ελλάδα, αυτή τη φορά για το tweet του Πάνου Καμμένου… ή μάλλον του παιδιού του, που έδειχνε μια γραβάτα με χαρούμενα πέη. Η φωτογραφία ανέβηκε λίγο μετά το τέλος του Eurogroup και έξι λεπτά μετά ο κ. Καμμένος την κατέβασε, υποστηρίζοντας πως ήταν «κατόρθωμα» του γιου του. Η Bild σχολιάζει […]

tie_392_355

Ρεζίλι διεθνώς έγινε πάλι η Ελλάδα, αυτή τη φορά για το tweet του Πάνου Καμμένου… ή μάλλον του παιδιού του, που έδειχνε μια γραβάτα με χαρούμενα πέη.

Η φωτογραφία ανέβηκε λίγο μετά το τέλος του Eurogroup και έξι λεπτά μετά ο κ. Καμμένος την κατέβασε, υποστηρίζοντας πως ήταν «κατόρθωμα» του γιου του.

Η Bild σχολιάζει με καυστικό τρόπο την ανάρτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, στο ρεπορτάζ της για το Eurogroup.

«Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με ζωγραφισμένα πέη. Γρήγορα κατέβασε το tweet λέγοντας πως η κόρη του (λάθος της εφημερίδας) είχε το κινητό του», γράφει η Bild.

bild_gravata (1)

«Προήλθε το tweet από τον ίδιο τον υπουργό; Γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία. Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν συνηθίζει να φοράει γραβάτα. Ίσως το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις