Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πόσα ταλέντα πια…! Ο Ψωμιάδης παίζει και… τραγουδά σε βίντεο κλιπ! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πόσα ταλέντα πια…! Ο Ψωμιάδης παίζει και… τραγουδά σε βίντεο κλιπ! (vid)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ως Ζορό, αστροναύτης, Άνγκελα Μέρκελ και πωλητής παπουτσιών, οπότε δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση. Αυτή τη φορά, είπε να δοκιμάσει το ταλέντο του σε βίντεο κλιπ, στο οποίο έχει… ισχυρή συμμετοχή. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης το πάει ένα βήμα παραπέρα, με τον ρόλο του στο κλιπάκι του τραγουδιού […]

ImageHandler (82)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ως Ζορό, αστροναύτης, Άνγκελα Μέρκελ και πωλητής παπουτσιών, οπότε δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση.

Αυτή τη φορά, είπε να δοκιμάσει το ταλέντο του σε βίντεο κλιπ, στο οποίο έχει… ισχυρή συμμετοχή.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης το πάει ένα βήμα παραπέρα, με τον ρόλο του στο κλιπάκι του τραγουδιού «Σε λέω», του Γιάννη Ρέλλη, να είναι ένας ισχυρός άντρας που κλέβει το κορίτσι άλλου.

Αρχικά εμφανίζεται να υπογράφει χαρτιά στο γραφείο του ενώ η μοιραία συνάντηση των δύο γίνεται όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σηκώνει την τσάντα της γυναίκας από τον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης επιδεικνύει και τις φωνητικές του δυνατότητες τραγουδώντας στίχους από το «Σε λέω», ενώ στο τέλος και αφού έχει κλέψει το κορίτσι, φεύγει μαζί του με ένα ιστιοπλοϊκό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις