Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανήλικη έκανε μήνυση στην μητέρα της: “Μας δέρνει και με απειλεί με το μαχαίρι”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήλικη έκανε μήνυση στην μητέρα της: “Μας δέρνει και με απειλεί με το μαχαίρι”

Ανήλικο κορίτσι έκανε μήνυση στην μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψη της 40χρονης. Η 15χρονη, που διαμένει με την οικογένεια της στον Αρχάγγελο Ρόδου, καταμήνυσε την μητέρα της καθώς την Τετάρτη την εξύβρισε και την χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια […]

PERIPOLIKO (3)

Ανήλικο κορίτσι έκανε μήνυση στην μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψη της 40χρονης.

Η 15χρονη, που διαμένει με την οικογένεια της στον Αρχάγγελο Ρόδου, καταμήνυσε την μητέρα της καθώς την Τετάρτη την εξύβρισε και την χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια της, με ζώνη παντελονιού και με τις παντόφλες της.

Όπως υποστήριξε το ανήλικο κορίτσι, η μητέρα της την έχει χτυπήσει πολλές φορές επειδή πήγαινε στον πατέρα της, ενώ δεν δίσταζε να παίρνει μαχαίρι κουζίνας και να την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Στη συνέχεια, της ζητούσε συγγνώμη και υποσχόταν πως δεν θα ξανασυμβεί.

Όπως φαίνεται, η 40χρονη κακοποιούσε το κορίτσι καθώς δεν μπορούσε να «κουμαντάρει» τον 7χρονο αδερφό της τον οποίο πρόσεχε, αλλά δεν τα «κατάφερνε» και με τις δουλειές του σπιτιού που της ανέθετε η μητέρα.

Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ είπε ότι η μητέρα της χτυπάει και τα υπόλοιπα αδέλφια της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις