Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Και τώρα… ποιος στρώνει το κρεβάτι; Αφήστε να το κάνει μόνο του! (pics- vid)
PLUS

Και τώρα… ποιος στρώνει το κρεβάτι; Αφήστε να το κάνει μόνο του! (pics- vid)

Από την μικρή μας ηλικία, το στρώσιμο του κρεβατιού ήταν η πρώτη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Συνήθως, το αφήναμε στην… μαμά, γατί δεν υπήρχε τίποτα πιο βαρετό! Η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA έδωσε τη λύση, παρουσιάζοντας το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που… στρώνεται μόνο του! Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί […]

bedoeha1

Από την μικρή μας ηλικία, το στρώσιμο του κρεβατιού ήταν η πρώτη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Συνήθως, το αφήναμε στην… μαμά, γατί δεν υπήρχε τίποτα πιο βαρετό!

Η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA έδωσε τη λύση, παρουσιάζοντας το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που… στρώνεται μόνο του! Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα!

bedoeha2

Είναι εξοπλισμένο με μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και τραβά το πάπλωμα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.

Τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω, και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους. Κατά την διάρκεια του ύπνου, το κρεβάτι αποτρέπει με ειδικό σύστημα, την τακτοποίηση. Ένας διακόπτης στο κάτω μέρος του κρεβατιού προσφέρει δύο ρυθμίσεις: Χειροκίνητα και αυτόματα.

Δείτε το απίστευτο έπιπλο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις