Παρελθόν από τον Ολυμπιακό δύο από τους πιο αγαπημένους παίκτες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό δύο από τους πιο αγαπημένους παίκτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς όπως τους ενημέρωσε η διοίκηση δεν υπολογίζονται πλέον και είναι ελεύθεροι να πάνε σε άλλη… παραλία. Το ενδεχόμενο να μείνουν στην Ελλάδα και οι δύο παίκτες, που αγαπήθηκαν όσο λίγοι, υπάρχει, αφού ο Απόλλων Σμύρνης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Τσόρι […]

15.06.2017 | 11:25

Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς όπως τους ενημέρωσε η διοίκηση δεν υπολογίζονται πλέον και είναι ελεύθεροι να πάνε σε άλλη… παραλία.

Το ενδεχόμενο να μείνουν στην Ελλάδα και οι δύο παίκτες, που αγαπήθηκαν όσο λίγοι, υπάρχει, αφού ο Απόλλων Σμύρνης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος όμως έχει κρούση και από την Ρίβερ Πλέιτ.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μετά τον δανεισμό του στη Χαλ, θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Για τον Ελαμπντελαουί ενδιαφερόταν ο Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ, όμως ο Μπέσνικ Χάσι τον κέρδισε.

Ο Χάσι θέλει και τον Μανώλη Σιώπη, ενώ ο Μπουχαλάκης μετά από τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός.

 

Exit mobile version