Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γέμισε… πέη η Αθήνα! “Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε” (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισε… πέη η Αθήνα! “Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε” (pics)

    Πληθαίνουν οι τοίχοι της πρωτεύουσας με τα πέη ζωγραφισμένα επάνω τους, με τους γκραφιτάδες να υποστηρίζουν πως το κάνουν από άποψη! Όπως λένε, η πόλη είναι για τον… Οι… καλλιτέχνες,ομάδα graffiti artists «Dickasso», μίλησαν στην εφημερίδα Espresso και εξήγησαν ότι υπάρχει φιλοσοφία γύρω από αυτό, ενώ με την κίνηση αυτή βοηθούν να βρει […]

 

 

PEH1_473_355

Πληθαίνουν οι τοίχοι της πρωτεύουσας με τα πέη ζωγραφισμένα επάνω τους, με τους γκραφιτάδες να υποστηρίζουν πως το κάνουν από άποψη!

Όπως λένε, η πόλη είναι για τον…

PEH2

Οι… καλλιτέχνες,ομάδα graffiti artists «Dickasso», μίλησαν στην εφημερίδα Espresso και εξήγησαν ότι υπάρχει φιλοσοφία γύρω από αυτό, ενώ με την κίνηση αυτή βοηθούν να βρει μεροκάματο και ο μπογιατζής που θα κληθεί να σβήσει το «έργο» τους από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή τον δήμο.

PEH3

Παραδέχονται μάλιστα πως όλο και λιγότεροι άνθρωποι το βλέπουν με χιούμορ, με την πλειοψηφία να αντιδρά έντονα όταν τους βλέπουν.

Οι γκραφιτάδες καλούν τους πολίτες να μην είναι τόσο φοβικοί απέναντι σε κάτι τόσο φυσιολογικό και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν την πλάκα τους τονίζοντας ότι οι κάτοικοι της Αθήνας βλέπουν καθημερινά παντού διάφορα πρόσωπα.

«Τα πέη τους ενόχλησαν;»

paint7 paint10 paint9 paint8 paint6 paint3 paint1 ImageHandler
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις