Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / To ντοκιμαντέρ που περιμένουν όλοι: Για πρώτη φορά ο Πούτιν παραδέχεται πως έχει εγγόνια (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

To ντοκιμαντέρ που περιμένουν όλοι: Για πρώτη φορά ο Πούτιν παραδέχεται πως έχει εγγόνια (vid)

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες του πλανήτη και οι κινήσεις του «παρακολουθούνται» από παντού με κάθε λεπτομέρεια. Ωστόσο ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καταφέρει να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μετά το διαζύγιό του το 2014 με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα, μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες κυκλοφορούν […]

ImageHandler (78)

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες του πλανήτη και οι κινήσεις του «παρακολουθούνται» από παντού με κάθε λεπτομέρεια.

Ωστόσο ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καταφέρει να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Μετά το διαζύγιό του το 2014 με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα, μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες κυκλοφορούν για σχέση με την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Η πρώην

57483ad21dc524b43b8b4c71

Η Καμπάεβα

kamp1 assets_LARGE_t_420_54479437

Κι όμως, κάποιος κατάφερε να τον κάνει να μιλήσει για όλα.

Ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν μετά από γυρίσματα δύο ετών στην προεδρική κατοικία στην Μόσχα, στο Κρεμλίνο και στην εξοχική κατοικία του Πούτιν στο Σότσι, κατόρθωσε να εξασφαλίσει 12 συνεντεύξεις του Ρώσου προέδρου που προβάλλονται από 12 μέχρι 15 Ιουνίου από το τηλεοπτικό δίκτυο «Showtime television».

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Πούτιν έχει τίτλο «The Putin Interviews».

«Έχετε γίνει ακόμα παππούς;», ρώτησε ο Όλιβερ Στόουν τον Ρώσο πρόεδρο και εκείνος του απάντησε καταφατικά. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης συνέχισε: «Είστε ένας καλός παππούς; Παίζετε μαζί τους , στον κήπο;»«Πολύ σπάνια, δυστυχώς» ήταν η απάντηση του Ρώσου προέδρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αποκάλυψε όμως ποια από τις δύο κόρες του, η Μαρία ή η Εκατερίνα, τον έχει κάνει παππού, ούτε πόσα εγγόνια έχει.

Το Κρεμλίνο εξέδωσε ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ στην οποία τονίζει ότι ανυπομονεί για την προβολή του και για το πώς χειρίστηκε το υλικό που είχε ο Όλιβερ Στόουν και χαρακτηρίζει τον Αμερικανό σκηνοθέτη «ένα χαρισματικό πρόσωπο, που είναι απρόβλεπτο στη δημιουργική δουλειά του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις