Πρέβεζα: Σε καταστολή η 27χρονη- “Προσευχόμαστε, την περιμένει το παιδί της”

ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Σε καταστολή η 27χρονη- “Προσευχόμαστε, την περιμένει το παιδί της”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης. Ο δράστης πήρε προθεσμία τριών ημερών ενώ δεν είχε δικηγόρο όταν οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρέβεζας. Η άτυχη 27χρονη, μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, φέρει σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις, αφού ο σύζυγός της, της κατέφερε 7 χτυπήματα με το […]

14.06.2017 | 16:02

Την Παρασκευή απολογείται ο 34χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης.

Ο δράστης πήρε προθεσμία τριών ημερών ενώ δεν είχε δικηγόρο όταν οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρέβεζας.

Η άτυχη 27χρονη, μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, φέρει σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις, αφού ο σύζυγός της, της κατέφερε 7 χτυπήματα με το σκεπάρνι στο κεφάλι και τον αυχένα.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε καταστολή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλοι οι κάτοικοι στο χωριό Πέτρα μιλούν για ένα βίαιο και οξύθυμο χαρακτήρα που τσακωνόταν συνεχώς.

Η αδερφή της μίλησε στο protothema και όσα περιγράφει είναι τρομακτικά.

«Ήταν βίαιος. Την ζήλευε και την είχε κλεισμένη μέσα στο σπίτι, ούτε τα σκουπίδια δεν την άφηνε να πετάξει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, προσευχόμαστε να συνέλθει γιατί την περιμένει το παιδάκι της» .

Περιγράφει τι έγινε το βράδυ, όπως της τα μετέφεραν.

«Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ότι έκανε».

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της αντιμετώπιζε προβλήματα με τον 34χρονο σύζυγό της. «Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στην σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει.

Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα. Αυτός στην αρχή την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν και μετά απειλούσε ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια αν δεν γυρίσει».

Exit mobile version