Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χαμός με τον ρασοφόρο επιδειξία: Γνωστός στις Αρχές- Νέα καταγγελία στο φως
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με τον ρασοφόρο επιδειξία: Γνωστός στις Αρχές- Νέα καταγγελία στο φως

Πανικός προκλήθηκε μετά την ανάρτηση μιας φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη με την οποία καταγγέλλει έναν ρασοφόρο που την παρενοχλεί σεξουαλικά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α.Τ. Τούμπας, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες. Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» καταγγέλλοντας ότι και η δική του […]

19030434_836049836545268_6079437053641662213_n-1-696x385

Πανικός προκλήθηκε μετά την ανάρτηση μιας φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη με την οποία καταγγέλλει έναν ρασοφόρο που την παρενοχλεί σεξουαλικά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α.Τ. Τούμπας, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» καταγγέλλοντας ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι».

collage-1497366535

Η 18χρονη κόρη του κ. Θεοδωρίδη είπε πως τρεις φίλες της τον αναγνώρισαν στη δημοσιοποίηση της 18χρονης Π.Φ. και μόλις της έστειλαν τη φωτογραφία της ανάρτησης τον αναγνώρισε και η ίδια. «Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνει μια κοπέλα εκείνη τη στιγμή είναι να φωνάξει και να απευθυνθεί στον οδηγό, ο οποίος να μην τον αφήσει να φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία».

ImageHandler (72)

Ο ρασοφόρος που συστήνεται ως «Καλόγερος Τέλης», προσεγγίζει με τον ίδιο τρόπο κορίτσια εντός των λεωφορείων, ενώ είναι γνωστός στις Αρχές.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά  τον ρασοφόρο ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις