Διασκέδαζε σε πάρτι και άφησε τα παιδάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Διασκέδαζε σε πάρτι και άφησε τα παιδάκια της να πεθάνουν στο αυτοκίνητο (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας, με δυο παιδάκια μόλις ενός και δύο ετών να βρίσκουν φρικτό θάνατο στο αυτοκίνητο όπου τα παράτησε η μητέρα τους. Η 19χρονη Αμάντα Χόκινς άφησε τις κόρες της 15 ώρες μέσα στο καυτό αμάξι χωρίς νερό ή τροφή, όσο διασκέδαζε με την παρέα της. Όταν φίλος της είπε να […]

13.06.2017 | 11:12

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας, με δυο παιδάκια μόλις ενός και δύο ετών να βρίσκουν φρικτό θάνατο στο αυτοκίνητο όπου τα παράτησε η μητέρα τους.

Η 19χρονη Αμάντα Χόκινς άφησε τις κόρες της 15 ώρες μέσα στο καυτό αμάξι χωρίς νερό ή τροφή, όσο διασκέδαζε με την παρέα της. Όταν φίλος της είπε να φέρει τα δύο κορίτσια, την Αντισον και την Μπριν, στο σπίτι εκείνη αρνήθηκε.

Μάλιστα πέρασε το βράδυ στο σπίτι του φίλου της που έκανε πάρτι στο Κερ Κάουντι.

Όταν γύρισε στο αυτοκίνητο να τα πάρει, το επόμενο απόγευμα, τα κορίτσια είχαν καταρρεύσει με την θερμοκρασία να φτάνει έξω τους 33 βαθμούς Κελσίου. Η Χόκινς απλώς τα έπλυνε, τις άλλαξε και τις πήγε στο νοσοκομείο όπου ισχυρίστηκε πως λιποθύμησαν από την μυρωδιά κάποιων λουλουδιών στο πάρκο.

Τα παιδάκια ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν τελικά έφτασαν στο νοσοκομείο και επιβίωναν μόνο χάρη στην μηχανική υποστήριξη, οπότε και οι γιατροί τις αποσυνέδεσαν.

«Αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου», δήλωσε ο σερίφης.
Η μητέρα συνελήφθη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορείται μόνο για παραμέληση ανηλίκων, που επιφέρει ποινή έως δύο χρόνια φυλακή.

 

Exit mobile version