Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Φαίης από τη Ν.Μάκρη: «Πω, πω μ@λ@κ*, το κοριτσάκι μου!»
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Φαίης από τη Ν.Μάκρη: «Πω, πω μ@λ@κ*, το κοριτσάκι μου!»

Συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την δολοφονία της Φαίης από τον σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη, μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα το 2013. Ο σύντροφος της, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, είχε χτυπήσει βαριά την πανέμορφη κοπέλα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε λίγες ημέρες μετά. […]

upothesi-faiis-anabiwnei-to-erwtiko-trigwno-tis-n-makris.w_hr

Συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την δολοφονία της Φαίης από τον σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη, μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα το 2013.

Ο σύντροφος της, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, είχε χτυπήσει βαριά την πανέμορφη κοπέλα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε λίγες ημέρες μετά.

Η μεγάλη αδερφή της Φαίης, Μαριαλένα Μπλάχα είχε επίσης καταδικαστεί πρωτόδικα σε 5 χρόνια με αναστολή, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον δράστη και την αδικοχαμένη της αδερφή, ενώ κατηγορείται πως απέκρυψε την αλήθεια από τις αρχές, καλύπτοντας τον δράστη.

Στην πολύκροτη δίκη για την αδικοχαμένη Φαίη που συνεχίστηκε σήμερα, ο μάρτυρας Αθανάσιος Κάκαρης, περιέγραψε τι έγινε την μοιραία νύχτα που η Φαίη ξυλοκοπήθηκε άγρια.

ImageHandler.ashx

Όπως κατέθεσε, βρέθηκε τυχαία στο σπίτι ενός κοινού φίλου τους στη Νέα Μάκρη, ενώ υποστήριξε πως δεν γνώριζε το ζευγάρι και πως αντίκρισε για πρώτη φορά τον κατηγορούμενο Στεφανάκη.

«Βγήκαμε από το σπίτι ο Βαγγέλης άνοιξε το αμάξι του πήρε τη Φαίη αγκαλιά, την έβαλε στο δικό μου αυτοκίνητο και φύγαμε για το νοσοκομείο» είπε και πρόσθεσε πως «ήταν τελείως ακίνητη, αναίσθητη. Είχε χτυπήματα στο πρόσωπο και μελανιές στο δεξί μάγουλο».

Σύμφωνα με το μάρτυρα, δεν συζήτησαν τί είχε προηγηθεί, καθώς «ήταν όλοι σοκαρισμένοι», και το μόνο που ο ίδιος άκουσε ήταν τον κατηγορούμενο να λέει «Πω, πω τι μαλ.. έκανα , το κοριτσάκι μου…».

Η αδερφή της

F1-6stilo

Πρόεδρος: Καταλάβατε ότι είχε κάνει κάποιο κακό στη Φαίη;

Μάρτυρας: Ναι , εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Μετά,ο Βαγγέλης τηλεφώνησε  στην αδελφή της Φαίης , την Μαριαλένα.

Πρόεδρος: Τι της είπε;

Μάρτυρας: Της έλεγε «σε χρειάζομαι , έλα εδώ» μετά απομακρύνθηκε και δεν άκουγα.

Ήταν δε, η αδελφή του θύματος (κατηγορούμενη στην υπόθεση για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία) που τους είπε να πουν ψέμματα για το τί πραγματικά συνέβη: «Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα είπε “πώς θα το κάνουμε, τι θα πούμε;”. Μας είπε να πούμε ότι βρήκα εγώ τη Φαίη στο δρόμο , τυχαία, κοντά στο σπίτι της, ειδοποίησα τον φίλο μου και εκείνος τον Βαγγέλη και την πήγαμε στο νοσοκομείο».

article19975.w_hr

Πρόεδρος: Αυτά τα άκουγε ο κατηγορούμενος και συμφωνούσε;

Μάρτυρας: Ναι. Τα ψέματα προορίζονταν για τον πατέρα της όπως μας είπε. Εκείνη θα τα έλεγε…

Πρόεδρος: Εσείς δεν ξέρατε ότι η Φαίη είχε χτυπηθεί από τον κατηγορούμενο;

Μάρτυρας: Το είχα υποψιαστεί αλλά δεν το ήξερα, δεν το είχαμε κουβεντιάσει.

Πρόεδρος: Η Μαριαλένα ήταν σε ήρεμη κατάσταση;

Μάρτυρας: Ήταν ήρεμη. Εγώ της είπα «πες ό τι θέλεις στην οικογένεια σου».

Ο ίδιος, όπως υποστήριξε, ανέφερε τα πραγματικά περιστατικά στην αστυνομία όταν κλήθηκε να καταθέσει, ενώ λίγο νωρίτερα η Μαριαλένα Μπλαχά του είχε πει: «πες ότι σου είπα να πεις , μην με κάψεις», αφού εκείνη είχε ήδη επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις