Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έρχονται κατασχέσεις-εξπρές!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχονται κατασχέσεις-εξπρές!

Είναι άκρως εντυπωσιακά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις κατασχέσεις. Δείτε! Πάνω από 200 κατασχέσεις από λογαριασμούς κάνει το Κέντρο Είσπραξης για όσους έχουν χρέη κάτω από 5.000 ευρώ. Τα ποσά τα παίρνουν απευθείας οι Τράπεζες. Οι οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία αδειάζουν τον λογαριασμό στην τράπεζα. Οι κατασχέσεις που έγιναν από […]

358_as_oikonomia_4

Είναι άκρως εντυπωσιακά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις κατασχέσεις. Δείτε! Πάνω από 200 κατασχέσεις από λογαριασμούς κάνει το Κέντρο Είσπραξης για όσους έχουν χρέη κάτω από 5.000 ευρώ. Τα ποσά τα παίρνουν απευθείας οι Τράπεζες. Οι οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία αδειάζουν τον λογαριασμό στην τράπεζα. Οι κατασχέσεις που έγιναν από την αρχή του χρόνου φτάνουν τις 18.000. Περί τους 200 πολίτες μπαίνουν στο στόχαστρο κάθε εργάσιμη ημέρα.

Οι κατασχέσεις ξεκινούν κατά την νομικό Ολυμπία Νικολοπούλου «για όσους χρωστούν άνω των 5.000 ευρώ. Το Κέντρο Είσπραξης δεν κάνει διακρίσεις. Στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι, ακόμη και όσοι έχουν μικρά χρέη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ».  Χιλιάδες είναι και εκείνοι που μπαίνουν σε επόμενη φάση στο στόχαστρο με μαζικές αποστολές επιστολών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση ή ρύθμιση της οφειλής. Πώς όμως μπορούν να ξεφύγουν οι πολίτες; Αρχικά αν δώσουν ένα μικρό ποσό, έναντι οφειλής και να γλιτώσουν τις κατασχέσεις. Αν αυτό δεν συμβεί, ο οφειλέτης θα βρεθεί στην κόκκινη λίστα και κινδυνεύει να δει τον λογαριασμό του να… αδειάζει. Ουσιαστικά όλες οι οφειλές με χρέη κάτω από τις 5.000 ευρώ έχουν μεταβιβαστεί στο κέντρο είσπραξης και ουσιαστικά όλοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι στο στόχαστρο εφόσον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με διαθέσιμο ποσό. Το ΚΕΑΟ δεν αστειεύεται!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις