Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτό video: Σημάδεψαν για πάντα το μέτωπο 17χρονου, γιατί “προσπάθησε να κλέψει”
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό video: Σημάδεψαν για πάντα το μέτωπο 17χρονου, γιατί “προσπάθησε να κλέψει”

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τον τρόπο που διάλεξαν δυο άντρες στη Βραζιλία για να τιμωρήσουν έναν έφηβο που όπως υποστήριξαν, πήγε να κλέψει ένα ποδήλατο σε μια μικρή πόλη του Σάο Πάολο. Στο video, φαίνονται οι δράστες να ακινητοποιούν τον έφηβο και να του κάνουν τατουάζ στο μέτωπο τη φράση «είμαι κλέφτης και αποτυχημένος». Και […]

ImageHandler (64)

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τον τρόπο που διάλεξαν δυο άντρες στη Βραζιλία για να τιμωρήσουν έναν έφηβο που όπως υποστήριξαν, πήγε να κλέψει ένα ποδήλατο σε μια μικρή πόλη του Σάο Πάολο.

Στο video, φαίνονται οι δράστες να ακινητοποιούν τον έφηβο και να του κάνουν τατουάζ στο μέτωπο τη φράση «είμαι κλέφτης και αποτυχημένος».

Και οι δύο συνελήφθησαν από τις Αρχές, με τον έναν να είναι ο tattoo artist Μέικον Γουέσλεϊ, ο οποίος είπε ότι έπιασε τον νεαρό επ’ αυτοφώρω «να κλέβει το ποδήλατο ενός ανάπηρου πολίτη».

Οι δυο άντρες που κατηγορούνται για βασανισμό ανηλίκου, ανέβασαν το video στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την κατάθεσή τους, αμέσως μετά το τατουάζ, άφησαν ελεύθερο τον 17χρονο να φύγει, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει το θύμα τους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο έφηβος είπε στους δράστες, πως ήταν μεθυσμένος και απλώς έπεσε στο ποδήλατο.

Συγγενείς του αγοριού, είδαν το φρικτό video και έσπευσαν στις Αρχές, όπου δήλωσαν και την εξαφάνιση του.

4158B6F500000578-4594554-image-m-2_1497225855876
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις