Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει το περιστατικό με Κωνσταντοπούλου και Γλέζο
ΕΛΛΑΔΑ

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει το περιστατικό με Κωνσταντοπούλου και Γλέζο

Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Μανώλη Γλέζο στο Δίστομο, συζητήθηκε πολύ, ενώ και η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για τις απαράδεκτες αναρτήσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής. Εξοργισμένη η κ. Ακρίτα έγραψε: “Ο Γλέζος άρπαξε και έβαλε με μανία τη σημαία που κατέβασε από την Ακρόπολη πίσω, πάνω στο μνήμα των νεκρών, οδηγώντας […]

elena-akrita

Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Μανώλη Γλέζο στο Δίστομο, συζητήθηκε πολύ, ενώ και η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για τις απαράδεκτες αναρτήσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής.

Εξοργισμένη η κ. Ακρίτα έγραψε:

“Ο Γλέζος άρπαξε και έβαλε με μανία τη σημαία που κατέβασε από την Ακρόπολη πίσω, πάνω στο μνήμα των νεκρών, οδηγώντας τον εκπρόσωπο του κατακτητή από το χέρι”. (Δ. Καραναστάσης, συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπουλου). «Αντί σχολίου μια λέξη μόνον. ΝΤΡΟΠΗ. Ο συμψηφισμός του οικονομικού επεκτατισμού των Γερμανών με τον ναζισμό είναι επιεικώς ανιστόρητος. Αυτά όλα δεν είναι παρά πολύχρωμες χάντρες και καθρεφτάκια λαϊκισμού αφού μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι ως ιθαγενείς της, αξιοσέβαστης κατά τ’ άλλα, φυλής των Παπούα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις