Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλος ο Φουρθιώτης με την απόφαση των παικτών να αποχωρήσουν: “Δεν εκβιαζόμαστε”! (vid)
LIFESTYLE

Έξαλλος ο Φουρθιώτης με την απόφαση των παικτών να αποχωρήσουν: “Δεν εκβιαζόμαστε”! (vid)

Τα πήρε στο κρανίο ο παρουσιαστής του «Super Star Academy», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κριτική επιτροπή δεν εκβιάζεται». Αφορμή ήταν η Φαίη και ο Ηρόδοτος, που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τη Δαλιδά. Η Φαίη και ο Ηρόδοτος είπαν ότι αν έφευγε ένας από τους δύο, θα έφευγε και ο άλλος. Η Άννα Βίσση […]

ImageHandler (52)

Τα πήρε στο κρανίο ο παρουσιαστής του «Super Star Academy», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κριτική επιτροπή δεν εκβιάζεται».

Αφορμή ήταν η Φαίη και ο Ηρόδοτος, που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τη Δαλιδά. Η Φαίη και ο Ηρόδοτος είπαν ότι αν έφευγε ένας από τους δύο, θα έφευγε και ο άλλος.

Η Άννα Βίσση τόνισε: «Νομίζω ότι έχει χαθεί ο στόχος. Τα παιδιά έρχονται εδώ. Εμείς είμαστε οι κριτές. Τι σημαίνει αυτό; Ο καθένας μας θα πει το κοντό του και το μακρύ του στην κριτική που πιστεύουμε ότι πρέπει να ασκήσουμε! Για να βοηθήσουμε. Εδώ δεν είναι έτοιμα τα παιδιά για να παρεξηγηθούν από αυτό που θα τους πούμε. Νομίζω ότι πρέπει να εκλείψει ο εγωισμός..Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να είναι πιο ταπεινοί».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι αν άκουγε δύο διαγωνιζόμενους να λένε για έναν τρίτο ότι αν δεν φύγει εκείνος, θα αποχωρήσουν και οι δύο, θα τους έδιωχνε. «Δεν είναι ηθικό να θέσεις ένα δίλημμα».

Τελικά έπειτα από τη ψηφοφορία του κοινού και των τηλεθεατών αποχώρησε ο Ηρόδοτος. Η Φαίη Μπαζιώτη όμως αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Η Φαίη είπε ότι ο Ηρόδοτος αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους και εκείνη για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις