Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η χειρότερη γκάφα που είδαμε ποτέ, έγινε στο Star Academy (video)
LIFESTYLE

Η χειρότερη γκάφα που είδαμε ποτέ, έγινε στο Star Academy (video)

Δεν μπορεί να περιγράψει κανείς την γκάφα που έκαναν στο Star Academy, όπου υποτίθεται οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν και κρίνονται γι΄αυτό. Στο χθεσινό live, όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής οι σπουδαστές της Ακαδημίας για να κάνουμε κέφι και να απολαύσουμε τη βραδιά θα έλεγαν και ένα δεύτερο τραγούδι, εκτός διαγωνισμού. Όπως θα δείτε, δεν το έλεγαν […]

σταρ

Δεν μπορεί να περιγράψει κανείς την γκάφα που έκαναν στο Star Academy, όπου υποτίθεται οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν και κρίνονται γι΄αυτό.

Στο χθεσινό live, όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής οι σπουδαστές της Ακαδημίας για να κάνουμε κέφι και να απολαύσουμε τη βραδιά θα έλεγαν και ένα δεύτερο τραγούδι, εκτός διαγωνισμού.

Όπως θα δείτε, δεν το έλεγαν ακριβώς.

Και αυτό αποκαλύφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς την ώρα που ήταν η Χριστιάνα στη σκηνή και τραγούδαγε τη μάντισσα της Μαρίνας Σάττι, ξαφνικά έχασε τα λόγια  και ενώ άφησε το μικρόφωνο της, την ακούγαμε να τραγουδάει κανονικά.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής έκαναν νοήματα για να σταματήσει η παρωδία, ο σκηνοθέτης μάταια έδειχνε πλάνα απ’ το κοινό και η ίδια η Χριστιάνα τα είχε χάσει.

Όμως όλοι είδαν τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις