Εκατοντάδες γυμνά μοντέλα στην Τάιμς Σκουέρ, προς τιμήν της διαφορετικότητας (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες γυμνά μοντέλα στην Τάιμς Σκουέρ, προς τιμήν της διαφορετικότητας (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Περισσότερα από 200 μοντέλα ξεγυμνώθηκαν σήμερα και στήθηκαν στο κέντρο της Νέας Υόρκης τιμώντας την διαφορετικότητα. Άνθρωποι κάθε μεγέθους και σχήματος, χωρίς κανένα ρούχο και γεμάτοι με μπογιές, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τάιμς Σκουέρ για μια γιορτή με πρωταγωνίστρια την ανθρώπινη ομορφιά, που δεν μπαίνει σε καλούπια. Το πρότζεκτ διοργάνωσε η Human Connection Arts, με μοντέλα […]

10.06.2017 | 13:58

Περισσότερα από 200 μοντέλα ξεγυμνώθηκαν σήμερα και στήθηκαν στο κέντρο της Νέας Υόρκης τιμώντας την διαφορετικότητα.

Άνθρωποι κάθε μεγέθους και σχήματος, χωρίς κανένα ρούχο και γεμάτοι με μπογιές, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τάιμς Σκουέρ για μια γιορτή με πρωταγωνίστρια την ανθρώπινη ομορφιά, που δεν μπαίνει σε καλούπια.

Το πρότζεκτ διοργάνωσε η Human Connection Arts, με μοντέλα που εργάζονται σε πρακτορεία τα οποία δεν προσλαμβάνουν μόνο ένα τύπο γυναίκας ή άνδρα.

«Ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούν αυτό που είναι χωρίς ντροπή. Σε ένα πρώτο επίπεδο, είναι μια χαρούμενη γιορτή για τη διαφορετικότητα, με χρώματα, πλάκες και γέλια. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, η πρωτοβουλία αυτή μπορεί να κάνει κάποιους να σκεφτούν βαθύτερα τα κριτήρια της ομορφιάς που τους έχουν επιβληθεί και να νιώσουν απελευθερωμένοι», εξηγεί ένας από τους διοργανωτές.

Exit mobile version