Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χοντρό επεισόδιο με Μανωλά- Τζέκο: Έχασε δόντι από γροθιά ο Γιαννιώτας (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χοντρό επεισόδιο με Μανωλά- Τζέκο: Έχασε δόντι από γροθιά ο Γιαννιώτας (vid)

Χαμός έγινε στα προκριματικά του Μουντιάλ, ανάμεσα στον Κώστα Μανωλά και τον Έντιν Τζέκο, μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδας- Βοσνίας στη Ζένιτσα. Μια φραστική μάχη, εξελίχθηκε σε «πόλεμο» μέσα στο γήπεδο ανάμεσα, όχι σε αντιπάλους, αλλά… συμπαίκτες! Κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων προς τα αποδυτήρια κι ενώ ο προπονητής της Βοσνίας Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς […]

Kerkida123

Χαμός έγινε στα προκριματικά του Μουντιάλ, ανάμεσα στον Κώστα Μανωλά και τον Έντιν Τζέκο, μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδας- Βοσνίας στη Ζένιτσα.

Μια φραστική μάχη, εξελίχθηκε σε «πόλεμο» μέσα στο γήπεδο ανάμεσα, όχι σε αντιπάλους, αλλά… συμπαίκτες!

Κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων προς τα αποδυτήρια κι ενώ ο προπονητής της Βοσνίας Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς λέει κάτι στον Καπίνο, Τζέκο και Μανωλάς βρίζονται, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη.

4 (1)

Το κακό δεν αργεί να έρθει και ο Τζέκο πιάνει από τον λαιμό τον Μανωλά που τον σπρώχνει, μέχρι που μπαίνουν στη μέση οι συνοδοί της ελληνικής αποστολής χωρίς να καταφέρουν και πολλά.

Ο Μπέσιτς έτρεξε και χτύπησε από πίσω τον Μανωλά, όμως είχαν φτάσει κι οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες με τον Γιαννιώτα να προσπαθεί να απομακρύνει τον Βόσνιο παίκτη, αλλά να δέχεται αρχικά κλωτσιά από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας, ο οποίος στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε και του έσπασε το δόντι.

Τα ΜΜΕ της Βοσνίας κάνουν λόγο για Έλληνες οπαδούς που έχουν τραυματιστεί.

Έτσι δημοσιεύτηκε το video στην Βοσνιακή ιστοσελίδα klix.ba

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις