Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Η Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Η Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο”

Επεισόδιο προκάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θύμα τον πρέσβη της Γερμανίας καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον Γερμανό πρέσβη στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου για την επέτειο της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου […]

ImageHandler (20)

Επεισόδιο προκάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θύμα τον πρέσβη της Γερμανίας καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον Γερμανό πρέσβη στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου για την επέτειο της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944 όταν εκατοντάδες Έλληνες σκοτώθηκαν από τους Ναζί.

mavrottas-distomo-1

Κατά τον βουλευτή του Ποταμιού όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να σταματήσει τον Γερμανό πρέσβη παρενέβη ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου.

mavrottas-distomo-2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις