Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: “Θα χωρίζαμε”, λέει η σύζυγος του δράστη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: “Θα χωρίζαμε”, λέει η σύζυγος του δράστη (pics)

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα, μετά το άγριο φονικό, με θύμα τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου. «Κλειστό λόγω πένθους», γράφει το σημείωμα στην πόρτα του καταστήματος, μαζί με το χαρτί που αναγράφει την μέρα και την ώρα που συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους που έφυγε με άγριο τρόπο. Ο Σπύρος, ή […]

ImageHandler (37)

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα, μετά το άγριο φονικό, με θύμα τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

«Κλειστό λόγω πένθους», γράφει το σημείωμα στην πόρτα του καταστήματος, μαζί με το χαρτί που αναγράφει την μέρα και την ώρα που συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους που έφυγε με άγριο τρόπο. Ο Σπύρος, ή Αλμάο όπως τον φώναζαν, θα ταξιδέψει στην τελευταία του κατοικία την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

Η σύζυγος του 30χρονου δράστη που δολοφόνησε τον 52χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου μέσα στο κατάστημά του στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια των θαμώνων, κατέθεσε στις Αρχές.

Η γυναίκα, που ήταν η πέτρα του σκανδάλου, υποστήριξε πως έπαιρναν διαζύγιο με τον σύζυγο της, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

collage-1496901607

Ο 30χρονος Αλβανός έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί. Όπως κατέθεσε ο δράστης όταν παραδόθηκε, έφτασε στο έγκλημα γιατί η γυναίκα του διατηρούσε παράνομο δεσμό με το θύμα.

Στην Κέρκυρα, ο Σπύρος, που δεν είχε δική του οικογένεια, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και οι κάτοικοι μιλούν για ένα ευγενικό παιδί που δούλεψε πολύ σκληρά.

egklima

Μαζί με έναν φίλο του, άνοιξαν δύο ψητοπωλεία, ενώ το ένα, στο οποίο και βρήκε τραγικό θάνατο, μετρούσε μόλις 15 ημέρες λειτουργίας.

Στο ψητοπωλείο εργαζόταν και η αδερφή του με την οποία είχε στενές σχέσεις, που την ώρα του φονικού έλειπε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλβανός πήγε στο ψητοπωλείο στο οποίο εργάζονταν στο παρελθόν και η γυναίκα του. Αφού είπε «εσύ είσαι;», έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και κατάφερε απανωτά χτυπήματα στην κοιλιά, τον θώρακα και στην καρωτίδα του 52χρονου.

lefkos-pyrgos-dolofonia-me-maxeri-7-1496901504

Μπροστά ήταν θαμώνες που έπαθαν σοκ όταν είδαν τον 52χρονο να πέφτει στο έδαφος γεμάτος αίματα.

Ο δράστης έφυγε, πέταξε το μαχαίρι και παραδόθηκε στις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις