Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μια αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή: Πού στρέφονται οι Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή: Πού στρέφονται οι Αρχές

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 11χρονο αγόρι, μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που έπεσε, όπως αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, νεκρό, χτυπημένο στο κεφάλι από «αδέσποτη» βολίδα όπλου! Όλη η σχολική κοινότητα και οι γονείς του παιδιού-η μητέρα του είναι δασκάλα στο ίδιο Δημοτικό Σχολείο- έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς η σχολική γιορτή […]

593a866ecd3a186d232786f4 (1)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 11χρονο αγόρι, μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που έπεσε, όπως αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, νεκρό, χτυπημένο στο κεφάλι από «αδέσποτη» βολίδα όπλου!

Όλη η σχολική κοινότητα και οι γονείς του παιδιού-η μητέρα του είναι δασκάλα στο ίδιο Δημοτικό Σχολείο- έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς η σχολική γιορτή στην οποία έπαιρνε μέρος και ο μικρός μαθητής εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ το άτυχο  παιδί  έχασε τις αισθήσεις του  στις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια γιορτής για τη λήξη της σχολικής περιόδου.

Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, παρουσία γονιών και συμμαθητών του, που ήταν έτοιμοι να βγουν μπροστά σε γονείς δασκάλους και συγγενείς να δώσουν την γιορτινή τους παράσταση.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου διασωληνώθηκε.

Έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, το αγόρι κατέληξε.

Ακολούθησε νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, ο οποίος διαπίστωσε ότι στο κρανίο του παιδιού υπήρχε βολίδα πυροβόλου όπλου!

«Μας έφεραν το παιδί νεκρό με αιφνίδια απώλεια αισθήσεων από παθολογικό αίτιο. Διακρίναμε ένα μικρό τραύμα στο πάνω δεξί μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια εντοπίσαμε βολίδα πυροβόλου όπλου που είχε προκαλέσει ωστική βλάβη και βλάβη στον εγκέφαλο», τόνισε ο ιατροδικαστής.

Οι αρχές ερευνούν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να προέρχεται η «αδέσποτη» σφαίρα από όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε ένα γλέντι κοντά στο σημείο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ομάδα της ΕΚΑΜ πήρε εντολή παρουσία εισαγγελέα να πραγματοποιήσει εφόδους σε κοντινό καταυλισμό τσιγγάνων.

Οι αστυνομικοί είχαν εντολή να πάρουν όλα τα όπλα που πιθανόν θα έβρισκαν κάλυκες και σφαίρες για να διαπιστωθεί με τη σύγκριση από ποιο όπλο και από ποιο σημείο ρίχτηκε η αδέσποτη σφαίρα.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις