Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τζιχαντιστές μπουκάρουν στη Βουλή του Ιράν κι εκτελούν εν ψυχρώ
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τζιχαντιστές μπουκάρουν στη Βουλή του Ιράν κι εκτελούν εν ψυχρώ

Λίγες ώρες μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Ιράν, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται στη δημοσιότητα ένα video φρίκης. Οι τζιχαντιστές μπουκάρουν στη Βουλή της χώρας και ακολουθεί το αιματηρό χτύπημα στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Κρατώντας πιστόλια και καλάσνικοφ, εκτελούν εν ψυχρώ. Δεκαεφτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 […]

iran

Λίγες ώρες μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Ιράν, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται στη δημοσιότητα ένα video φρίκης.

Οι τζιχαντιστές μπουκάρουν στη Βουλή της χώρας και ακολουθεί το αιματηρό χτύπημα στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Κρατώντας πιστόλια και καλάσνικοφ, εκτελούν εν ψυχρώ.

tehran

Δεκαεφτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν.

Το video καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ενώ ένα ακόμα φρικιαστικό έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι τρομοκράτες.

Μια ακόμη σοκαριστική εικόνα είναι αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν με τα άψυχα κορμιά των δραστών.

Σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Πληροφοριών, οι πέντε δράστες είχαν παρελθόν τρομοκρατικών ενεργειών και συνδέονται με τις οργανώσεις Wahhabi και Takfiri. Ονομάζονταν Seriyas, Fereydoun, Qayyoum, Abu Jahad και Ramin.

iran_drastes (4)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις