Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σταμάτησαν σε πάρκινγκ της Εθνικής να ξεκουραστούν και έζησαν τον τρόμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταμάτησαν σε πάρκινγκ της Εθνικής να ξεκουραστούν και έζησαν τον τρόμο

Του Πέτρου Καρσιώτη Αποφάσισαν να σταματήσουν για λίγη ξεκούραση σε πάρκινγκ στο 90ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με αποφασισμένο ληστή! Ο ένοπλος που παραμόνευε προφανώς κοντά στο Λέχαιο Κορινθίας, πλησίασε αθόρυβα το αυτοκίνητο του ζευγαριού, 61 και 59 χρόνων, αντίστοιχα και μέσα στη νύχτα υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου τους ακινητοποίησε. Άρπαξε […]

listis_kleftis3.medium

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αποφάσισαν να σταματήσουν για λίγη ξεκούραση σε πάρκινγκ στο 90ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με αποφασισμένο ληστή!

Ο ένοπλος που παραμόνευε προφανώς κοντά στο Λέχαιο Κορινθίας, πλησίασε αθόρυβα το αυτοκίνητο του ζευγαριού, 61 και 59 χρόνων, αντίστοιχα και μέσα στη νύχτα υπό την απειλή κυνηγετικού όπλου τους ακινητοποίησε.

Άρπαξε και από τους δύο όσα χρήματα και τιμαλφή είχαν στην κατοχή τους και χάθηκε στο σκοτάδι.

Μόλις ο άγνωστος ληστής απομακρύνθηκε τα τρομαγμένα θύματα, έφθασαν στον πλησιέστερο σταθμό και κατήγγειλαν στην αστυνομία όσα εφιαλτικά είχαν ζήσει.

Η ένοπλη επίθεση σε βάρος ανθρώπων που σταματούν σε πάρκινγκ των Εθνικών οδών να ξεκουραστούν, έρχεται αμέσως μετά την εξάρθρωση δεκαμελούς συμμορίας Ρομά, τα μέλη της οποίας έσπερναν τον τρόμο σε οδηγούς μεγάλων φορτηγών που σταματούσαν για λίγο κι αυτοί να ξεκουραστούν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις