Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνέλαβαν τον Αλβανό που έκαιγε ελληνικές σημαίες… μόνο για λίγες ώρες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέλαβαν τον Αλβανό που έκαιγε ελληνικές σημαίες… μόνο για λίγες ώρες!

Στη σύλληψη του Ταχίρ Βέλιου, επικεφαλής εξτρεμιστικής οργάνωσης που κάνει τα πάντα για να φέρει τη Μεγάλη Αλβανία, προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης, στα σύνορα Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου στο πέρασμα Κούκες. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος ένα 24ωρο μετά, μία κίνηση του καθεστώτος Ράμα που θεωρείται πρόκληση για την Ελλάδα. Ο Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος έχει […]

veliou-1-630x400

Στη σύλληψη του Ταχίρ Βέλιου, επικεφαλής εξτρεμιστικής οργάνωσης που κάνει τα πάντα για να φέρει τη Μεγάλη Αλβανία, προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης, στα σύνορα Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου στο πέρασμα Κούκες.

Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος ένα 24ωρο μετά, μία κίνηση του καθεστώτος Ράμα που θεωρείται πρόκληση για την Ελλάδα.

Ο Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος έχει στρατολογήσει δεκάδες νέους, στην Αλβανία, το Κόσσοβο και τα Σκόπια, συνελήφθη με αφορμή τις καταδρομικές επισκέψεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της ελληνικής μειονότητας, όπου υπέστειλε και έκαψε ελληνικές σημαίες.

Χαρακτηριστικές ήταν οι περιπτώσεις στο Αλύκο και την Λειβαδιά, ενώ τις ίδιες ημέρες με μπαράζ δημοσιεύσεων ζητούσε την απέλαση του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου.

«Ευχαριστούμε όλους, είμαστε ελεύθεροι. Η οδός για να κάνουμε τη Μεγάλη Αλβανία είναι μια διαδικασία δίχως σταματημό, που χρειάζεται δύναμη, δουλειά, αποφασιστικότητα, υπομονή, θυσία, επιμονή και συνεχή αυταπάρνηση. Ο δικός σας Ταχίρ Βελίου. Συνεχίζουμε», ήταν η προκλητική δήλωση του ακροδεξιού προβοκάτορα μετά την απελευθέρωσή του.

Ο Βελίου κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό κάθε video και ανάρτηση που προσέβαλε το ελληνικό έθνος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις