Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτό έγκλημα: Κάρφωσε σίδερο στην καρδιά του αδερφού του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτό έγκλημα: Κάρφωσε σίδερο στην καρδιά του αδερφού του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αχλαδοχωρίου Σερρών η φρικτή δολοφονία ενός ηλικιωμένου από τον μεγαλύτερο αδερφό του. Οι δυο άντρες, που δεν μιλούσαν για ολόκληρα σαράντα χρόνια εξαιτίας κτηματικών διαφορών, καβγάδιζαν την ώρα του φονικού. Όλα άρχισαν όταν συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν. Τα πράγματα ξέφυγαν και ο 83χρονος άρπαξε […]

da5cfe_2 (1)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αχλαδοχωρίου Σερρών η φρικτή δολοφονία ενός ηλικιωμένου από τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Οι δυο άντρες, που δεν μιλούσαν για ολόκληρα σαράντα χρόνια εξαιτίας κτηματικών διαφορών, καβγάδιζαν την ώρα του φονικού.

Όλα άρχισαν όταν συναντήθηκαν στο κτήμα που διεκδικούσαν για να το καθαρίσουν.

Τα πράγματα ξέφυγαν και ο 83χρονος άρπαξε ένα αιχμηρό σίδερο οικοδομής και άρχισε να το καρφώνει στον θώρακα του 81χρονου αδελφού του.

Συγγενείς τους που είδαν τι συνέβη κάλεσαν ασθενοφόρο και ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου θα γίνει η νεκροτομή.

Ο 83χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις