Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαμός με την δήλωση του Καζάκου για τους νέους που μεταναστεύουν (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με την δήλωση του Καζάκου για τους νέους που μεταναστεύουν (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος μίλησε πριν λίγες μέρες για τους νέους που μεταναστεύουν για ένα καλύτερο μέλλον και τους χαρακτήρισε «προδότες» που δεν μένουν στον τόπο τους να αγωνιστούν. «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον […]

ImageHandler (13)

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος μίλησε πριν λίγες μέρες για τους νέους που μεταναστεύουν για ένα καλύτερο μέλλον και τους χαρακτήρισε «προδότες» που δεν μένουν στον τόπο τους να αγωνιστούν.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» δηλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία» συμπλήρωσε στη δήλωσή του που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Στα social media έγινε κυριολεκτικά πανικός, με την πλειοψηφία των Ελλήνων να κατηγορούν τον κ. Καζάκο και να του υπενθυμίζουν πως ήταν πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα:

kazakos-tweet-14 kazakos-tweet-13 kazakos-tweet-12 kazakos-tweet-11 kazakos-tweet-9 (1) kazakos-tweet-10 kazakos-tweet-9 kazakos-tweet-8 kazakos-tweet-7 kazakos-tweet-6 kazakos-tweet-5 kazakos-tweet-4 kazakos-tweet-15 kazakos-tweet-3 kazakos-tweet-2 kazakos-tweet-1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις