Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Νίκο Σεργιανόπουλο: “Είχε τα θέματα του. Όταν έμαθα ότι ήταν νεκρός…” (vid)

LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Νίκο Σεργιανόπουλο: “Είχε τα θέματα του. Όταν έμαθα ότι ήταν νεκρός…” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου 2008, ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Έχουν περάσει εννέα χρόνια από εκείνη την ημέρα και κανείς δεν έχει ξεχάσει το φρικτό έγκλημα.  Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ‘Επιτέλους σαββατοκύριακο’ και μίλησε για τον καλό της φίλο και συνάδελφο, ενώ εξομολογήθηκε για την […]

04.06.2017 | 13:11

Σαν σήμερα, 4 Ιουνίου 2008, ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Έχουν περάσει εννέα χρόνια από εκείνη την ημέρα και κανείς δεν έχει ξεχάσει το φρικτό έγκλημα.

 Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ‘Επιτέλους σαββατοκύριακο’ και μίλησε για τον καλό της φίλο και συνάδελφο, ενώ εξομολογήθηκε για την στιγμή που έμαθε ότι βρέθηκε δολοφονημένος.

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος ο Νίκος. Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Έκανα γύρισμα όταν το έμαθα… Το έμαθα την ώρα που κάναμε μια σκηνή και έφυγα, δεν μπορούσα να συνεχίσω, δεν άντεξα. Το θεώρησα τρελό, έπαθα σοκ. Είχαμε συνεργαστεί μόνο στους Δύο Ξένους, αλλά κάναμε παρέα, βγαίναμε έξω, είχαμε δεθεί πάρα πολύ.

Δεν ήταν απλά μια σχέση που βρισκόμασταν μέσα στο πλατό. Ήταν εσωστρεφής, αλλά όταν έβγαινε έξω τα βράδια γινόταν εξωστρεφής. Ήταν ένας πολύ γλυκός και ευγενής άνθρωπος, ένα πλάσμα τρυφερό, μια ψυχούλα. Δεν νομίζω να είχε σκεφτεί ποτέ κακό για άνθρωπο. Από εκεί και πέρα είχε τα δικά του θέματα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος τέλος», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Exit mobile version