Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία: Νεκρή μια 13χρονη σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρή μια 13χρονη σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς

Ένα κορίτσι 13 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα, στις 8.10 το πρωί στο 47ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας- Θεσσαλονίκης, έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητο συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ένα αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, επέβαιναν η 13χρονη που σκοτώθηκε, ο πατέρας και […]

TROXAIO_HMATHIA_518_355 (1)

Ένα κορίτσι 13 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα, στις 8.10 το πρωί στο 47ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας- Θεσσαλονίκης, έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητο συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο ένα αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, επέβαιναν η 13χρονη που σκοτώθηκε, ο πατέρας και η μητέρα της- 32 και 31 ετών- και ο 8χρονος αδελφός της.

Οι δύο ενήλικες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Βέροιας. Η μητέρα βρίσκεται σε πιο δύσκολη κατάσταση, ενώ ο 8χρονος δεν τραυματίστηκε.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα και το οποίο κινείτο προς Βέροια, είχε δυο επιβάτες από τους οποίους δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις