Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μπουφόν απελπίζεται με την ήττα και η σύντροφος του ξεσπά σε λυγμούς (video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπουφόν απελπίζεται με την ήττα και η σύντροφος του ξεσπά σε λυγμούς (video)

Η κάμερα έπιασε την αντίδραση του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ήταν άκρως απογοητευμένος απ’ την εξέλιξη του αγώνα, καθώς το Champions League είναι ο μοναδικός τίτλος που λείπει απ’ το παλμαρέ του. Μετά την λήξη της μάχης με τη Ρεάλ κι ενώ παραδέχθηκε πως οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι, δεν άντεξε και δάκρυσε. Την ίδια ώρα, […]

071634

Η κάμερα έπιασε την αντίδραση του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ήταν άκρως απογοητευμένος απ’ την εξέλιξη του αγώνα, καθώς το Champions League είναι ο μοναδικός τίτλος που λείπει απ’ το παλμαρέ του.

Μετά την λήξη της μάχης με τη Ρεάλ κι ενώ παραδέχθηκε πως οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι, δεν άντεξε και δάκρυσε.

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο ξέσπασε σε λυγμούς στις εξέδρες.

“Είναι μία μεγάλη απογοήτευση, επειδή πιστεύαμε πως έχουμε κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να παίξουμε αυτό τον τελικό και να τον κερδίσουμε. Πραγματοποιήσαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, σου προκαλεί σοκ ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Προφανώς, για να κατακτήσεις ένα τρόπαιο πρέπει να προσπεράσεις όλες τις αντιξοότητες”, σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

“Πίστευα πως είχαμε μία πολύ σωστή προσέγγιση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν δώσαμε δικαιώματα στη Ρεάλ. Ίσως τρέξαμε υπερβολικά πολύ και δεν καταφέραμε τελικά να το μετουσιώσουμε ως πλεονέκτημα μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα, η δύναμη και το πώς γνωρίζουν να νικούν σε τέτοια παιχνίδια επέτρεψαν στην Ρεάλ να επικρατήσει. Νίκησαν δίκαια. Φυσικά, υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε, καθώς το αποτέλεσμα δεν υπήρξε τελικά θετικό για την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις