Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Θύελλα” προκαλεί το εξώφυλλο του ιστορικού πορνογραφικού περιοδικού
ΚΟΣΜΟΣ

“Θύελλα” προκαλεί το εξώφυλλο του ιστορικού πορνογραφικού περιοδικού

Δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί το πορνογραφικό περιοδικό Hustler, όμως αυτό το μήνα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς προσβάλλει τα πατριωτικά και τα θρησκευτικά αισθήματα των Αμερικανών, όπως κατηγορείται. Ένα μοντέλο με καστανά μάτια φορά την αμερικανική σημαία ως «χιτζάμπ», ενώ το γυμνό στήθος δεν είναι εντελώς καλυμμένο. Η φράση «Πρώτα η ελευθερία» που […]

hustler

Δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί το πορνογραφικό περιοδικό Hustler, όμως αυτό το μήνα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς προσβάλλει τα πατριωτικά και τα θρησκευτικά αισθήματα των Αμερικανών, όπως κατηγορείται.

Ένα μοντέλο με καστανά μάτια φορά την αμερικανική σημαία ως «χιτζάμπ», ενώ το γυμνό στήθος δεν είναι εντελώς καλυμμένο.

Η φράση «Πρώτα η ελευθερία» που απηχεί το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική» του Ντόναλντ Τραμπ είναι γραμμένη στο εξώφυλλο του ιστορικού περιοδικού.

hustler (1)

Το περιοδικό, προτίμησε για να αποφύγει τον «πανικό», να μην διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξώφυλλο. Όμως το Yahoo Style επιβεβαίωσε από εκπρόσωπο του περιοδικού ότι είναι αληθινό.

Τον Ιούλιο του 1976, το Hustler είχε κυκλοφορήσει με ένα εξώφυλλο που έδειχνε περιοχή του μπικίνι μιας γυναίκας, η οποία φορούσε ένα εσώρουχο με το μοτίβο της αμερικανικής σημαίας.

bikini

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις