Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοβαρές εξελίξεις: Για παραίτηση Ίβιτς κάνουν λόγο οι Σέρβοι!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοβαρές εξελίξεις: Για παραίτηση Ίβιτς κάνουν λόγο οι Σέρβοι!

Για  σοβαρές  εξελίξεις στον πάγκο του ΠΑΟΚ  κάνουν λόγο  οι Σέρβοι. Ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίζεται να υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των Θεσσαλονικέων, ενώ γίνεται αναφορά και για τον αντικαταστάτη του. Η  ΝΟΒΟΣΤΙ αναφέρει πως ο Βλάνταν Ίβιτς υπέβαλε την παραίτηση του, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα […]

ImageHandler

Για  σοβαρές  εξελίξεις στον πάγκο του ΠΑΟΚ  κάνουν λόγο  οι Σέρβοι.

Ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίζεται να υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των Θεσσαλονικέων, ενώ γίνεται αναφορά και για τον αντικαταστάτη του.

Η  ΝΟΒΟΣΤΙ αναφέρει πως ο Βλάνταν Ίβιτς υπέβαλε την παραίτηση του, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα μάλιστα πηγαίνει.. ένα βήμα παραπέρα, αφού αναφέρει και το όνομα του διαδόχου του.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου -ο οποίος αποχώρησε από τη Ζενίτ- θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.Οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από τον “δικέφαλο του Βορρά” κάνουν λόγο για άγνοια περί παραίτησης του τεχνικού της ομάδας, την ώρα που “φουντώνουν” στη Σερβία τα “σενάρια” που θέλουν τον Ίβιτς να αναλαμβάνει την Παρτίζαν…

Από τη μεριά τους ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν στα χέρια τους καμία παραίτηση από τον Βλάνταν Ίβιτς, “απαντώντας” στα δημοσιεύματα των Σέρβων.

Θυμίζουμε ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις τόσο από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη, όσο και τους Σέρβου τεχνικού, που άφησαν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, στη Σερβία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση, με τους συμπατριώτες του Ίβιτς να μπλέκουν στην υπόθεση ακόμη και την Παρτιζάν.

ivic_573_355

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Βλάνταν Ίβιτς τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος, με τον Σέρβο να τονίζει σε επαφές που είχε με συμπατριώτες του πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή…

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε έκτακτο Δ.Σ. με τους συνεργάτες του, εκεί όπου συζητήθηκε η πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η τιμωρία της για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, αλλά και η… επόμενη μέρα.Οσο για την τιμωρία του ΠΑΟΚ,  στην ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλους να του καταθέσουν τις προτάσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” τόνισαν πως η τιμωρία του ΠΑΟΚ “… είχε έντονη τη διάθεση πολιτική”, δίνοντας βαρύτητα στο χρόνο που ανακοινώθηκε, αλλά και το μέγεθός της. Μάλιστα, υπογράμμιζαν πως “… ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ ενόχλησε και έπρεπε να του γίνει μία σκληρή “σύσταση””.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις